Mi az a tulajdonság, amit titokban csináltok és senki nem tud róla?
Titokban a hülyéket lepontozom.
(Legnagyobb sajnálatom, hogy a kérdezőket nem lehet.)
(18)!!!!
Biszexuális orvosfetisiszta maszturbációkat végzek, amit kiteregetni vérciki volna, ugyanakkor egy rossz fixáció miatt, ami nem kért és nem tudatosan eldöntött tulajdonságom, ez izgat fel. És mivel élőben erre a legnehezebb partnert találni, így marad a magad uram.
46F
1-es titokban felpontoztam, mert szellemes. Tulajdonság? azt nem lehet csinálni..
Egyébként a Lét értelmén szoktam gondolkodni, az idő és tér filozófiai megragadásán, a tudat működésén, a forma és a forma-nélküli alakulásán, a keletkezésen (en arché)
- tkp nem lenne titok, de senkit sem érdekel, ezért titok marad.
Kérdező!
1-esként tökéletes választ adtam a kérdésedre, mégis lepontoztál.
Erre mondják azt, hogy "mondj igazat és betörik a fejedet".
(Sajnos a nem létező észt és humort nem tudom nálad pótolni.)
11:10 Köszi a felpontozást!
(Remélem, hogy akinek szintén van humora, majd szintén így tesz, hogy hadd dühöngjön a kérdező.)
Amúgy a lét -nem létező- értelmén én is szoktam filózni,
továbbá azon, hogy sem a "nagy bumm", sem az "élet keletkezése a földön", sem az evolúció úgy semmiképpen sem létezik,(létezhet) ahogyan azt manapság okítják.
Engem erdekelne a 6-os eszmefuttatasa.
Szeretek (szeretnek) ilyen gondolatokat meghallgatni, de korulottem meg senki nem foglalkozik ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!