Ha ez az Illuminati és a többi társa egy titkos társaság mért nem tartják titokban?
azért látod mindenhol, mert ezek tulajdonképpen mára mémmé váltak.
és valójában nem léteznek, sajnálom, hogy ezzel a ténnyel kell hogy fájdítsam a lelked. inkább kenj mindent a nagyvállalatokra, annak több a valóságalapja.
Én meg azt nem értem, hogy állítólag több száz éve kínlódnak a hatalom megszerzésével, de még mindig nem értek a végére annak ellenére, hogy ők a legravaszabb és leggátlástalanabb emberek.
Hogy mire jó nekik ez a tökölés, azt nem tudom.
titokban tartják magukat, de bizonyos névjegyeket mindenhol ott hagynak a munkájuk után, már évszázadok óta.
szeretik viszontlátni magukat az általuk teremtett vagy lerombolt dolgokon.
a tervük már annyira előrehaladott, hogy az önlebuktatás, névjegyek egyre gyakoribb használata sem tudja őket letéríteni. ha nem engedelmeskedünk a háttréhatalomnak, akkor úgyis eltesznek láb alól egy hóhérral!
Ismerek egy jó pszichiátert, ha gondolod.
5-ös. nincs szükségem pszichiáterre.a háttérhatalom létezik és ezt csinálja, amiket írok. ébredj fel!
most éppen az illuminátusok a 3. világháború előjátékát játszatják el a bábuikkal!
Szia!
Ebben a kategóriában értelmezett kérdésedre...
Ezek NEM titkos társaságok,csak "szabadon gondolkodók"...vagyis mindig a mindenkori hatalom nyomása ellenére szabad gondolatokat megfogalmazó személyek.
Titkos,misztikus tevékenységekkel az elnyomott népcsoport ruházta fel őket a (nyilvánvalóan) hatalom elől rejtett-titkos-gyűléseik miatt.
Hát létezik vagy sem ha megnézed Rihanna S&M számát
ott van egy szöveg: "Princess of the illuminati"
Kesha Die young klippje: megáll a fekete halottaskocsi rajta a felirat -devil- mindenhol háromszögek szemmel a közepén, és fordított keresztek.
Justin Bieber where are u száma még az elöbbit is übereli.
Ha láttátok már milyen aprólékosan készítenek el egy csirkeleves reklámt, akkor ezt is legalább ugyanilyen részletességgel készítették el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!