Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják azt, hogy ha...

Miért gondolják azt, hogy ha jól nézek ki, akkor biztos buta vagyok, titokban luxusprosti, vagy valami gáz biztos van velem?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, negyedéves joghallgató, és igen, nincs semmi dolgom azon kívül, hogy tanuljak, edzek, és apukámnak besegítsek az ügyvédi irodajában napi 4 órában általában.

Szép vagyok, vékony és izmos a sportban is, akárcsak a tanulásban nagy kitartással bírok. Mégis egyfolytában kapom a lenéző pillantásokat, hogy fujj sminkeli magát, meg minek van ezen kér méteres magassarkú, biztos mű a melle és az orra(egyik sem az)...stb.

Hallom vissza a karom a pletykákat, hogy nekem semmi dolgom nincs, csupán, hogy edzek, szépítkezem és vásárolok és tuti egy prosti is vagyok titokban. Meg hogy így könnyű, hogy apuci ügyvéd és bizonyára egyébként olyan buta lehetek, mint a föld. Minden azért, mert sokat foglalkozom a külsőmmel és ez persze látszik is.(De megjegyzem mással is, csak jól osztom be az időmet.)

Tudom, hogy nem kellene ezzel foglalkozni, de visszahallottam, hogy legújabban a jogikaros lányok azt terjesztik, hogy mindenféle nemibetegségem van és hasónló ezzel kissé betelt a pohár bevallom.

Honnan fakad ez a rengeteg rosszindulat és mit tudok tenni ellene?

Nem mehetek sajnos mindenkihez oda, hogy hé, amúgy egy jó humorú, értelmes, elkötelezett lány vagyok.... kár.

2017. máj. 31. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Ismerem ezt az érzést, az emberekre jellemző az irigység, és a gonoszság. A legjobb amit tehetsz hogy figyelmen kívül hagyod ezeket. Biztos vannak barátaid ott, koncentrálj rájuk ez helyett.

Egyébként respect!

2017. máj. 31. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Mert köztudott hogy normális ember nem tervez hosszútávra ilyen nőkkel, de úgy általában férfiakkal sem. Erre én is rájöttem, amikor huzamosabb ideig itthon a Mercedes kupémat használtam mert a régi autómmal nem mertem haza jönni, érdekes módon míg a belvárosban voltam szó szerint aki rám nézett sütött róla hogy "Hé, vihetnél egy körre", máskor ilyen sosem volt, mert régi olcsó autó, átlagos csávóval kinek kell azzal nem lehet felvágni.

Elhiheted, hogy ha nem adnál csak fele ennyire a külsőségekre, leszarnának, de Te így bevonzod a negatív megjegyzéseket.

A sport az elérhető mindenkinek, millió féle megoldás közül, tehát az sem luxus ma már.

Szóval a Voksán Virág féléknek csak ilyen megítélésük lehet.

24F

2017. máj. 31. 20:48
 3/9 A kérdező kommentje:

Épp ez az drága barátom, a sport nem luxus, tehát bárki megengedhetné magának, mégsem teszi. Aki viszont nem lusta és mindennap küzd a jó alakért , valamint ezzel vezeti le a feszültséget és ehhez még jól is öltözik az mi? Hát Voksán Virág!

Köszönjük az értelmes hozzászólást! 😄😄😄😄

2017. máj. 31. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Hé, amúgy nincs is jó humorod.
2017. máj. 31. 21:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerinted.
2017. máj. 31. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

A kérdésed alapján joggal gondolják.

Ilyen kérdést egy értelmes ember nem ír ki.

2017. máj. 31. 21:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Milyen kérdést ír ki egy értelmes ember?
2017. máj. 31. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Oké, most már csak a valódi okot kéne megtalálni, amiért ezt gondolják. Ismerek hasonló lányt: Jól néz ki, ügyvédcsalád, lovagol és hasonlók. Mégsem beszéli ki senki. Ismerek egy másik hasonló lányt, aki nagyképű, pökhendi és lenéző a viselkedése. Őt kibeszélik. Esetleg nincs valami negatív a megjelenésedben?
2017. jún. 1. 01:43
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
De ismerős ez az egész. :D Dettó ugyanez, adok a külsőmre rendesen, "vesztemre" tehetős családból is származom, már az egyetem elején elkezdtem dolgozni, így önmagam tartom el, stb. A szüleim csak akkor segítenek, ha kell. Látom a tekinteteket, meg hogy sokszor összesúgnak az emberek, mikor megjelenek. Én mondjuk teljesen ignorálom azokat az embereket, akik nem a barátaim, észre sem veszem őket, az sem érdekel, hogy mit mondanak és gondolnak, csinálom a saját dolgom és kész. Neked is ezt tanácsolom. Éld az életed és ne foglalkozz senkivel. :) Az emberek irigyek, meg rosszindulatúak. Pl. nálam azon akadnak ki mindig, hogy exkluzív helyekre járok, drága italokat iszom és jaj, ezt miből tudom megengedni. :D Röhej az egész. Turkálni akarnak mindig mindenkinek a pénztárcájában.
2017. jún. 1. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!