A gazdag embereknek nincsenek problémáik,teljesen tökéletes az életük soha semmit nem csinálnak csak élvezik az életet?
Kérdező! Ilyen beházasodottat én is ismerek, többet is. Mondjuk az egyik ugyanazzal a mostmár 20 éves autóval jár, amivel beházasodott és ugyanazon a munkahelyen alkalmazott. De a többi nem csinál semmit, ezek csak élvezik az életet. Amíg lehet.
Az egyik annyira élvezte, hogy egy nőügy miatt elvált tőle a gazdag felesége és vissza kellett költöznie az anyjához.
19,
Jogos de ez a egyetlen igazsága az életnek hogy a szemét gazdagok is meghalnak egyszer.
20,as
Dehogynem tudok örülni, megtanultam a semminek is örülni mert ez jutott nekem, ha nem így lenne már öngyilkos lettem volna.
22,es
Ez az egyetlen kitörési lehetőségük, a nyomorgás után élvezni akarják életet kicsit. De jah elég eszetlen volt hogy nem tudta értékelni amit kapott és lecsúszott ahonnét jött
"Jogos de ez a egyetlen igazsága az életnek hogy a szemét gazdagok is meghalnak egyszer."
Csak szólok, hogy a kis csicska szegények között is vannak mocskok, ráadásul a börtönök tele vannak olyanokkal, akiket az anyjuk beoeszült a nyomorba meg a nincstelenségbe, és ezért loptak, öltek, csaltak, hazudtak, stb. Hagyjuk már ezt, hogy az idióta szegény családokat piedesztálra emeled, kérdező. Nem a gazdagok tehetnek arról, hogy Csóringer vagy, hanem édesanyád, aki szült a semmire.
Viszonylag tehetős családból származom (akárcsak a barátom), sose kellett szűkölködnünk semmiben, ennek ellenére nekünk se volt kiaranyozott életünk. Kezdjük ott, hogy az a pénz nem a semmiből jött, hanem a nagyapám és a dédapám rengeteget dolgoztak érte, hogy a leendő gyermekeik és unokáik majd jól élhessenek.
Minket se kerültek el a halálozások, a betegségek, a balesetek, a családi ellentétek és rosszindulatú emberek. Tagadhatatlan, hogy a pénz rengeteg mindenen segít és egyszerűsít, de megvannak a maga korlátjai. Nyilván jobbá és könnyebbé teszi az ember életét, ha van pénze, de azt gondolni, hogy automatikusan tökéletességet jelent, egyszerre butaság és naivitás.
26,
Szerencsés vagy ennyi, az élet 90% megoldva számodra
Nem dolgoznak semmit örököltek loptak, amelyik megdolgozik kb olyan vagyont kezel amit örökölt és abból egy idióta is milliókat keresne teljesen biztonságos befektetéssel.
Semmi gondjuk nincs, olyanok mint a bárók középkorban, fentmaradt a nemesség más formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!