A gazdag embereknek nincsenek problémáik,teljesen tökéletes az életük soha semmit nem csinálnak csak élvezik az életet?
10-es
Attól függ egy gazdag is tarthatja rideg tartásban a gyerekét, mondjuk nem kaptál semmi támogatást és magadra voltál utalva teljesen, így érthető hogy csóró vagy és szar az egészséged.
Mert kb annyit kell dolgoznod a semmiből feltornázni magad hogy rámegy az egészséged, esetleg mentálisan tesz teljesen tönkre a szegénység. Egyén függő van aki a szar életben tud örömforrást találni a pénzen kivül az talán túléli de ő is csóró marad csakhát boldogok akik nem képesek felfogni mennyire szar nekik
A "lelki" szegénység mindig az anyagi szegénységböl keletkezik. A gazdag férgek szokták ezzel kábítani a másokat jaj apu anyu seggem alá tolt ingatlant heti zsebpénz 200 ezer ft volt de nem kaptam elég szerit:(
Bezzeg a nyomorult szegény vagy átlag na az gazdag lelkileg lol...
Fogalmuk sincs a szar életröl
Gyerekkoromban volt, hogy csak vajas kenyér volt itthon, 3-an éltünk 1 átlag alatti fizetésből. Azóta lediplomáztam és kb. 1 év tapasztalat után a szakmámban már 500k bruttó + 13. havi fizetés + 500k bruttó éves cafeteriát hozok haza. Persze ez még messze van a gazdagságtól, de nagyon messze van attól a nyomortól, amiből jöttem.
Szóval ha azt mondom, hogy szerintem lelki szegény vagy, akkor azt azért mondom, mert csóró gyerekként is különb voltam nálad.
Ki számít gazdagnak?
Akinek van pénze, azoknak 99%-ban azért van, mert dolgoznak érte. Ebből adódóan vannak problémák is, nem magától működik egy vállalkozás, vagy bármilyen befektetésről legyen szó, azzal foglalkozni kell.
250 millio forint feletti vagyonnal rendelkezött már gazdagnak mondanék.
Pl egy haverom beházasodott egy gazdag családba az apu ajándéka a lányának és párjának egy 70 millio forintos ház, megyeszékhelyen....
A lány nem dolgozik apu pénzeli a fiú meg biztonsági ör havi 180 ezer forontért
"Dehogy nincs bajuk. Pl. egyet sem ismerek, akinek normálisok lennének a gyerekei."
Mert a szegény c-knek milyen normális gyerekeik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!