Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Történt már ilyen veletek,...

Történt már ilyen veletek, hogy szembe jött valaki azt nem ment arrébb?

Figyelt kérdés
Velem 2x forfult elő eddig, hogy békésen megyek az utcán majd szembe jön velem egy telefonozó csajszi és én nagyon nem szeretek kerülgetni. Ezért direkt egy helyben mentem, azt hittem hogy arrébb megy de éppp hogy nekem jött mivel csak a telóját bámulta azt még ő nézett rám hogy mit képzelek...:D. Másik meg ma volt, hogy szintén megyek az utcán és látom hogy jön pont velem szembe egy nő aki megint csak telózik, de néha felnéz. Én direkt nem megyek arrébb ilyenkor mert ne nekem kelljen mindig kerülgetni és annyi hely van pedig. Hát ez is majdnem nekem jött és ez is úgy nézett, de a telóját ugyanúgy nyomkodta. Ilyenkor én is már rájuk nézek csúnya haláltekintettel, hogy ennyire nehéz lenne arrébb menni? De ez sokszor úgy van, hogy én ugye megyek az utca bal oldalán mondjuk amikor jön a csaj, az pedig egy ideig a másik oldalon majd átjön ahol én vagyok...Veletek fordult már elő ez a jelenség? Néha annyira idegesít, főleg mikor 4-en jönnek egymás mellett egy szűkös utcán és hiába megyek észrevehetően középen, egyik se megy arrébb, persze mikor épp, hogy megérintem hogy menjem már arébb akkor meg ő van megsértődve...Már nem tudom melyik oldalt menjek az utcán, hogy ezeket kikerüljem, mert lehet nektek semmiség de engem ez is felbosszant. Párszor már káromkodtam vissza pár embernek akik nagyon közel jöttek hozzám és még engem kértek, hogy menjek arrébb, mikor az utcában volt egy csomó hely...Pedig vékony lány vagyok vagy csak az emberek ilyen szemetek?

2020. dec. 22. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Elvarhato hogy mindket fel probaljon kerulni egy kicsit, es ne pedig gatlastalan agyatlan zombikent kozlekedjen.

En csak az elvarhato mertekben huzodok le, ha a masik szarik a vilagra akkor lehet hogy utkozunk. Multkor egy idiota csaj ilyedteben eldobta a telefonjat, mert futas kozben szamara tul hirtelen teremttem mellette. Nem ertem hozza csak nagyon kozel kb 1 centire futottam el mellette, es ettol ugy meglepodott hogy elejtette.

2020. dec. 23. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Velem is előfordul. Hasonlóan reagálok férfiként mint azt te írtad, leírásod alapján jól állsz a témához. A telefonjukban elmerülők amúgy meg is köszönhetnék neked hogy legalább pár másodpercre észrevették magukat és nem sétáltak egy arra hajtó kocsi elé...
2020. dec. 23. 00:12
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
Kizarolag Magyarorszagon. Illetve kulfoldon ketszer, es mit ad Isten, magyar volt.
2020. dec. 23. 02:41
 14/15 anonim ***** válasza:
22%

Van ennél rosszabb is.

Oroszoknál volt, hogy jött szembe egy férfi, én kitértem félig, ő semmit, én meg repültem. Jól megpördített, mert nehezebb volt nálam.

Ott ez a szokás. Aki erős, az mindent megtehet.

Itt szerintem ilyen esetben a legjobb, ha megállsz. Általában az álló dolgoknak nem mennek neki még a legvadabb telefonzombik sem.

2020. dec. 24. 00:18
 15/15 Musztafa Kebab ***** válasza:
Mindenki menjen a menetirány szerinti jobb oldalon.
2023. jún. 28. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!