Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon gáz, ha nem akarok...

Nagyon gáz, ha nem akarok jogosítványt?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok már, de nem igazán érdekel a vezetés, az autók.

Pedig jelenleg lenne pénzem rá, és tudnék venni.

De megmondom őszintén, hogy magától az eü-től, a kresztől, és a gyakorlati részétől, illetve legjobban a forgalmi vizsgától is félek. Engem ne szívassanak, nincs türelmem már lenyelni a sok szivatást, az idegrendszerem nem a legjobb.

De jobban belegondolva, nem is nagyon lenne szükségem rá:

-Kirándulgatni nem nagyon megyek, az itthoni programokat preferálom.

-Ha sok mindent kell vásárolni, akkor megtudom rendelni online is.

-Ha pedig nyaralni megyek, akkor repülővel megyek, mert szeretek repülni. Bár eddig a családommal mentem, és az öcsémnek volt jogsija, tehát béreltünk autót, de már nem hinném hogy velük mennék, úgyhogy ezt valahogy megkéne oldanom majd, mert még sok helyre szeretnék eljutni, és busszal valószínűleg neccesebb lesz, ha nem ismeri az ember az ottani tömegközlekedést...

Nem is beszélve a fenntartási költségekről, a benzinről stb. Szerintem nagyon sok pénzt elvisz.

2020. dec. 19. 17:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
41%

Én megcsináltam a jogsit, mert belehajszolt a családom :D

“Jól fog jönni, hátha ezen múlik hogy elhelyezkedhetsz” meg ilyenek...

Aztán csak hátrány volt a melóhelyemen... könyvvizsgáló cégnél még asszisztensként engem folyton küldtek leltárellenőrzésre vidékre halálfarkára karácsonykor, szilveszterkor mert van jogsim. Akiknek nem volt azok megúszták ezt. Szóval eddig nekem csak szpást okozott. Ráadásul utálok is vezetni, meg nem is érdekel. Ha visszamehetnék az időben biztos nem szerzem meg a jogsit, el tudtam volna költeni azt a zsozsót értelmesebben is...

2020. dec. 19. 23:11
 22/38 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem semmi gáz nincsen benne. Nekem 5 éve van jogosítványom és utoljára akkor vezettem, amikor meglett a jogsim. Talán egy-két kört mentem a városban a vizsgát követő napokban és ennyi. Csak azért szereztem meg, mert a szüleim szerették volna (mert ez alap dolog, mindenkinek van, jó dolog, bármikor jól jöhet, lehet kell majd a munkádhoz stb.) és rögtön be is fizettek, amikor elég idős lettem hozzá, hogy elkezdhessem. Egyébként pedig semmi szükségem nincsen rá. Nem mondom, hogy soha nem is lesz, mert ki tudja... de amíg nincsen, addig szerintem teljesen felesleges. Engem nem is érdekelt a vezetés soha, nem tudok rá kikapcsolódásként vagy hobbiként sem tekinteni. Budapesten élek, ahol szerintem tömegközlekedéssel és gyalog teljesen jól el lehet lenni. Kiránduláshoz és nyaraláshoz sem érzem létszükségletnek. A munkámhoz egyáltalán nem kell, meg sem kérdezték soha, hogy van-e jogsim. Egy autó fenntartása rengeteg pénzbe kerül. Szóval én abszolút megértem, ha valaki nem akar jogosítványt vagy nem akar vezetni. Ha a szüleim nem erőltetik, akkor nekem sem lett volna.
2020. dec. 20. 01:51
 23/38 anonim ***** válasza:
32%
Eléggé XDD
2020. dec. 20. 02:00
 24/38 anonim ***** válasza:
43%
Igazad van.
2020. dec. 20. 03:32
 25/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát a pontokat eltekintve nem születtek valami hasznos válaszok XD jó hogy engem nem tudtok pontozni
2020. dec. 20. 17:55
 26/38 anonim ***** válasza:
11%
Engem nem érdekel ha ki nulláz. Akkor is egy lúzer. Akinek nincs jogsi az nem férfi. Még a nőknek is van. Ha meg asszonynak van neki meg nincs, az már tényleg a legalja. Szanalom.
2020. dec. 20. 19:31
 27/38 A kérdező kommentje:
Freddie Mercury-nak sem volt jogosítványa, akkor ő is egy lúzer volt?
2020. dec. 20. 19:57
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Azt se tudom ki az, de egyébként igen.
2020. dec. 20. 19:58
 29/38 A kérdező kommentje:
Életemben nem találkoztam még olyan emberrek, aki ne ismerné őt... hol éltél te eddig, a Marson, onnan írsz? akkor talán megértem, más esetben nem
2020. dec. 20. 20:12
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
Biztos nem, ekkora lúzer kinek kéne? A nők nem szeretik az ilyet.
2020. dec. 20. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!