Más is volt hogy egész életében nem érdekelte a vezetés, de most már mindenáron jogosítványra vágyik?
Engem még akkor sem érdekelt, minor meglett. Eleinte nagyon nyűgként tekintettem a kocsira, városon belül (BP) nem is használtam mert kezdőként rémálom.
Aztán megszerettem, főleg a hosszabb utak miatt. Egy ideig maga a vezetés élménye, újdonsága is vontozz, így 1-2 év elteltével meg már szimplán a gyorsaság, hogy eljuthatok bárhova 1-2 óra alatt. Illetve a "szabadság" hogy nem másokhoz vagyok kötve.
35 éves koromig halogattam a jogsiszerzést. Egyáltalán nem vágytam rá, és a gyakorlatban is teljesen jól megvoltam nélküle.
Most sem ez életem álma, simán leélném a következő 35 évemet is vezetési élmény nélkül, de most jutottam el abba az élethelyzetbe, hogy muszáj. Jövő héten megyek KRESZ vizsgára.
A szabadságra, amit adni fog, már vágyom, bár biztos, hogy Budapest belvárosában nem fogok vezetni, ha nem muszáj.
Amúgy egy rokonom autósoktató, ő azt mondta, hogy a kezdéstől számítva átlag 4 hónap, amíg valaki jogsit szerez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!