Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon gáz, ha nem akarok...

Nagyon gáz, ha nem akarok jogosítványt?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok már, de nem igazán érdekel a vezetés, az autók.

Pedig jelenleg lenne pénzem rá, és tudnék venni.

De megmondom őszintén, hogy magától az eü-től, a kresztől, és a gyakorlati részétől, illetve legjobban a forgalmi vizsgától is félek. Engem ne szívassanak, nincs türelmem már lenyelni a sok szivatást, az idegrendszerem nem a legjobb.

De jobban belegondolva, nem is nagyon lenne szükségem rá:

-Kirándulgatni nem nagyon megyek, az itthoni programokat preferálom.

-Ha sok mindent kell vásárolni, akkor megtudom rendelni online is.

-Ha pedig nyaralni megyek, akkor repülővel megyek, mert szeretek repülni. Bár eddig a családommal mentem, és az öcsémnek volt jogsija, tehát béreltünk autót, de már nem hinném hogy velük mennék, úgyhogy ezt valahogy megkéne oldanom majd, mert még sok helyre szeretnék eljutni, és busszal valószínűleg neccesebb lesz, ha nem ismeri az ember az ottani tömegközlekedést...

Nem is beszélve a fenntartási költségekről, a benzinről stb. Szerintem nagyon sok pénzt elvisz.

2020. dec. 19. 17:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
Családban soha nem volt kocsink, igazából se igáény se anyagi helyzet nem engedte, 30 voltam mire leéggé zavart, hogy nincs. A leírásod alapján én is arra tippelek vannak valamiféle mentális problémáid, amik korlátoznak. Őszinte leszek nekem sem volt könnyű, lb a végén már minden rutin órán legszivesebben felmondtam volna. De most örülök, hogy van. Ha utazgatni van pénzed egy olcsó kisautó neked semmiség lesz. Tedd le, erőltesd meg magad, hidd el jó lesz. Egyébként engem se érdekelt, se a kocsik, se a sebesség, műszakilag totál 0 vagyok hozzá, de egy idő után szükséged lesz rá, online nem tudsz mindent elintézni vagy állandó kellemetlenségekkel jár.
2020. dec. 19. 18:39
 12/38 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha kis csajok megtudják csinálni akkor te is. Én is azért csinálom mert ha egy kis csaj tud autót vezetni akkor az azt jelenti hogy én pedig akkor bármit amit akarok. Akár repülőt is.
2020. dec. 19. 18:47
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ha egy kis nuni ezt megcsinálja akkor én nekem ez semmi. Egy szó mint száz legyél már férfi végre ne pedig egy örök vesztes.
2020. dec. 19. 18:48
 14/38 anonim ***** válasza:
0%

nekem 27 éves koromba fajalodott rá a fejem, megérte most már élvezem, 3 hónap alatt meglett az elejétől a végéig úgy, hogy egyszer buktam a forgalmin, a többi elsőre meglett

Hát az a baj, hogy sosem lesz kedved, és az oktató nem lesz jobb fej, ezt le kell nyelni, meditálni vagy futni menni ha tele van a pélód a világgal, és neki állni úgy, ha majd meglesz akkor azt mondhat az aki akar leszarod, de eddig amig eljutsz egy pár hónap türelmet igényel

2020. dec. 19. 18:52
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Az nagyon ritka hogy 3 hónap alatt megvan. Én 4 hónapja nem találok oktatót. Januárban nem lesz időpont felhívom az iskola vezetőt na azt nem teszi zsebre amit kap. Azt megyek másik iskolába. Ilyen a férfi kérdező. Látod e??
2020. dec. 19. 18:54
 16/38 anonim ***** válasza:
42%
Nem gáz, azért sok embernek nincs jogsija és jól el van. Te tudod, milyen szempontok fontosak neked és az alapján ha úgy gondolod, hogy neked nincs szükséged jogsira, akkor nem is kell.
2020. dec. 19. 18:54
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Úgy le fogom ugatni az iskola vezetőt élvezze a szabadságát amíg lehet. Januárban megtudja milyen az igazi férfi
2020. dec. 19. 18:57
 18/38 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom a hatos válaszom miért lett lepontozva. Semmi rosszat vagy bántót nem írtam. Vagy itt csak az a jó válasz, ha veled értenek egyet?

Érdekes.

2020. dec. 19. 19:24
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Nekem megvan AM Kategoriából. Nem nagy cucc a mai világba a jogsi.
2020. dec. 19. 20:13
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
AM kategória, hahahahhaahahahah
2020. dec. 19. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!