Mi számodra a legérthetetlenebb világnézet, vagy csak egyszerű vélemény, amit ismersz?
Kicsit árnyalnám a képet annyiban, hogy olyasmikre volnék kíváncsi, amiket ma élő emberek is magukénak tudnak. Ennél jobban nem szűkíteném. Bármi jöhet.
Kérlek fejtsétek is ki, miért nehezen érthető számotokra, amit megneveztek.
Amikor egyes emberek a lehetőségeket nem veszik észre, csak az akadályokat, és mindenre van valami rendkívül intelligens, nyakatekert magyarázatuk, hogy miért NEM lehetséges.
Ilyenkor arra gondolok, ha ezt a logikát és energiát a megoldáskeresésbe fektetnék...
Én a logika mellőzését nem tudom hova tenni. Nem olyan jellegű dolgokra gondolok, amikor valaki nem ért meg egy bonyolult egyenletet, hanem olyanokra, amikor valakik egyszerű dolgokat sem képesek felfogni.
Ennek a még extrább kiadása, amikor valaki egyszerű dolgokat sem fog fel ÉÉÉÉS bonyolultabb dolgokról azt gondolja, hogy azokhoz profin ért.
Pl. a lapos Föld hívők.
Pillanatnyilag ez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
1. először találd meg önmagad, légy boldog egyedül, majd utána rád talál a szerelem.
2. a veganisták mélységes embergyűlölete
3. az állatvédők mélységes gyermek- és embergyűlölete.
- az, hogy vki egy könyvet univerzális, kőbevésett igazságnak gondol, és nem is gondolkodik rajta, hogy lehet, egyes dolgok máshogyan vannak
- az ilyen nagyon elrugaszkodott "Titok" / vonzás törvénye dolgok (nem arról beszélek, hogy azt nem értem, hogy a pozitív hozzáállás segít, abban hiszek... de abban nem, hogy bármit elérhetek, ha elég erősen rágondolok)
- a nő egyetlen feladata a szülés meg a család kiszolgálása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!