Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mizantróp világnézet?

Mizantróp világnézet?

Figyelt kérdés

Feltűnt hogy az embereknek mindig kell egy pótlék,ami egy másik ember úgymond "nincs ló jó a a szamár is".

Mondjuk az "álompali" nem viszonozza a kislány érzéseit ezért neki kell egy másik ember pótléknak.Igazából az egyik ember simán leváltja a másikat ha talál egy olyan aki számára sokkal többet jelent.Végtére is a világban minden az érdekről szól.

Mindenki szenvedést okoz,az emberek nagy része egy mindent tudó buta gyökér (fogadjunk itt is lesz egy pár),életművész,kétszínű tetű.Ha úgy vesszük a "szeretet" az egymás kölcsönös kihasználása.Én már csak biológiai robotként tekintek az "embertársaimra".

2019. dec. 7. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Gratulalok, altalnositani azt tudsz, gondolkodni mar kevesbe. Szerinted mindenki ugyan ugy gondolkodik? Szamodra szol minden az erdekrol es te targyiasitassz masokat.
2019. dec. 7. 00:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy az emberek gondolkodása eltérő,de a valóság? Mindenben ott van az érdek.Esetleg indokold meg hogy miért nem tudok gondolkodni,habár szerintem feleslegesen várok értelmes érvelésre.
2019. dec. 7. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Most kicsit megijedtem, mert én is pontosan ezen kattogok már mióta, és ez leginkább az elmúlt pár hétben erősödött fel bennem. Erre nem tudok mást írni, csak azt, hogy igazad van, és én is teljesen így gondolom.
2019. dec. 7. 01:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy értelmes választ kaptam az is le lett pontozva.
2019. dec. 7. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak azt feleded el, hogy ha ilyen hitet beengedel a világodba a világod ilyenné válik. Nézz meg egy horrorfilmet minden nap ugyanazt és azon a filmen keresztül látod a világot, a tudatról van szó, hogy te abban minek adsz energiát, mivel eteted rajtad áll.
2019. dec. 7. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
senki se fogalmazta ezt még így meg. de olyan, mintha a fejemből írtad volna, elképesztő így leírva. kösz!
2019. dec. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!