Ha az élet úgy hozná te meghalnál az elveidért, vagy a hitedért, világnézetedért? Vagy inkább feladnád azokat?
Figyelt kérdés
2017. okt. 10. 14:00
1/15 anonim válasza:
Nem ertem a kerdest, mivel nem egy android vagyok ami fix parancsok alapjan mukodik es keptelen alkalmazkodni az uj korulmenyekhez. Nem egy kobe vesett szabalyrendszer hatarozza meg az ember eletet. Normalis esetben.
2/15 anonim válasza:
Ezt az ember soha nem tudja megmondani előre. Szerintem ez nagyon helyzetfüggő. Mondjuk pl. van egy tetoválásom, amiből egyértelműen látszik a hitem - ha egx terrorista pont emiatt fog engem kiszúrni és megölni, akkor pl nem volt szerencsém.
4/15 anonim válasza:
hitemért igen, buktam már el állást hitem miatt.
40/F
5/15 anonim válasza:
Bizonyos dolgokért képes lennék inkább meghalni, másokért meg nem. Ha pl utálnom kéne, akiket most szeretek, akkor inkább a halál. De ha csak úgy élhetnék, hogy ehhez imádnom kéne a cigányokat, politikusokat, kókler pszichológusokat, a hazugságot, stb, akkor alkalmazkodnék az új módihoz.
7/15 anonim válasza:
Nem. Fel kell nevelnem a gyerekem. Az előbbrevaló nekem. Lehet fikázni.
8/15 anonim válasza:
Az elvek megvalósításáért élni kell, nem meghalni!Mennyivel többet használ elveidnek, ha te helott vagy, nem tudsz harcolni -akár csak szavakkal is!- értük?
10/15 anonim válasza:
Én most úgy gondolom, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!