Apró változtatások, új szokások amikkek növelni lehet az önbizalmat?
Valódi önbizalomhoz nem ezek kellenek, ezek csak ideiglenesen növelik az önbizalmad.
Ha valódi önbizalmat akarsz, amit nem lehet lerombolni semmivel sem, akkor meg kell értened/ismerned önmagad, ha ez megtörténik akkor tudni fogod hogy soha nem kell szégyenkezned semmi miatt.
új frizura, új szemüveg, új kiskabát, új illat - klasszikus női hangulatjavitók
szépen, tiszta, vasalt ruhába felöltözni , tiszta cipőben elindulni - nagyon fontos
minden nap teljesiteni valamit sikeresen - pl. duolingo pontok...
testtartásjavitó tornagyakorlatokat végezni
minden nap tenni vmi jót vkivel - bevásárolni a szomszéd öreg néninek, átadni a buszon a helyet, megetetni egy kóbor macskát, megvigasztalni a siró iskolatársadat, meglepni anyukádat egy vacsorafőzéssel...
3: +1
Nekem az önbizalmamat elvette totálisan az utolsó szakításom, én tettem, mert nem akartam gyertyát tartani harmadikként sajna. :(
Azóta tudatosan edzek, táplálkozom (fél éve). Mindig egy picit adja vissza az önbizalmamat, nem beszélve arról, hogy egészséges kereteken belül csinálom és jól esik. (Közérzetem is sokkal jobb, depi -10kg, másik -10kg meg a többi)
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!