Nem félelmetes mikor valaki egész életében az utolsó éveire készül?
Abban mi a felelmetes ha gondolok a jovomre es teszemazt a fizetesem 10-20%-at mindig felreteszem kulon erre (aztan amikor osszegyulik belole valamennyi, akkor pedig atforgatom ingatlanban, mert a penznek az erteke ugyis esni fog akkorra, de lakni mindig akarnak majd valahol az emberek)?
Ettol meg ugyanugy a manak elek es nem vonok meg magamtol semmit, de nem vagyok felelotlen idiota sem, hogy amikor 50-60 eves korom kozott mar nem akarok dolgozni, akkor ezt megtehessem. Arra semmi keppen sem apellalok, hogy majd az allamtol kapok nyugdijat, mert kizart.
Néha nekem is félelmetesnek tűnik mikor 20-on évesen arra céloznak hogy gyűjtsek a nyugdíjas éveimre. De igazság van benne.
Szerintem igazából arra kell törekedni hogy jól megélj a mában és legyen félretett pénzed a közeljövőben történő kiadásokra és a hosszabb távú megtakarításokra, gyerekeknek, unokáknak akár.
valószínűleg azért mert az ilyen ember látott nem egy olyan szituációt,hogy adva van az idős ember,aki egészségileg már leépült,magára van hagyva és már pénze sincs.
az ilyenekkel úgy bánnak a kórházban,mint a darab sza-rral.
nincsenek rá szavak,hogy hogyan viselkednek a pénztelen idős emberekkel.
akik gyűjtenek igen valószínű,hogy ettől a rettentő és méltatlan végtől szeretnének megmenekülni.
és persze ne felejtsük el az egyiptomi halálkultuszt ha már ez a téma,ami a történelem eddigi leghosszabban fennmaradó vallása élet és halál felfogása volt.
amint a fáraó hatalomra került már el is kezdte építtetni a piramisát,vagy a sírkamráját.
szóval élete egyik fő feladata volt az hogy a halálra készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!