Egyetértetek, hogy aki nem éli meg minden napját csodaként, akkor nincs is értelme az életnek ?
Kérdező, olvasva a kommentjeidet, már jobban értem a kérdést.
De továbbra is úgy gondolom, a katarzis erre túl erős szó. Ha minden napnak úgy állok neki, hogy ez az utolsó, akkor nem osztom be az erőmet, nem tervezek, nem álmodok, csak a mának élek.
Ez nem vezet sehova.
Viszont értem azt a hozzáállást is, hogy minden napot élvezz. És ennek szellemében is élem az életemet, és ki merem mondani, hogy alapvetően derűsen.
" Ha minden egyes napra úgy tekintenék, mint egy begombázott hippi, akkor hamar elveszítené a varázsát a világ a szememben."
Abszolút nem értek egyet.
Írtam példákat, mi tehet egy embert boldoggá, olvassatok vissza.
"A valóság a boldogság és a szeretet, a negatív érzések mind hazugság."
Ebből a mondatodból látszik, hogy egyetlenegy pszichológiai, önfejlesztő, pozitív gondolkodással foglalkozó könyvet nem olvastál és nem is néztél ilyen videókat.
Na, ezért nem írtál semmi konkrétumot, mert ilyen b..romságot egyetlenegy nagy szaktekintély sem mondott!
44: Képzeld vannak önálló gondolataim.
41: Nyilván nem lehet az ember napi 24-ben boldog, de ilyet nem mondtam, azt mondtam, hogy törekedni kell, minél több boldog pillanatunk legyen, és minden napban találjunk valami jót, szépet, boldogat.
1. válaszod: "Amelyik nap meg nem történik katarzis, az pedig egy hasztalan nap."
vs.
46. válaszod: "Nyilván nem lehet az ember napi 24-ben boldog, de ilyet nem mondtam,"
WTF? :O Döntsd már el végre, hogy mit akarsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!