Szerintetek amit mi érzékelünk a Világból az a teljes valóság, vagy csak a valóságnak egy nagyon kis szelete. Lehet, hogy csak egy illúzió az egész ? Lehet, csak egy vetítés ? Ez lenne a teljes valóság ?
*a kavantumfizika a valoszinüségszamitassal, a vonzas törvenye a pozitiv gondolkodàssal, a hivök a hittel, de mindenki ugyanoda lyukad ki. Hogy te teremtesz magadnak mindent a te sajàt tudatodon/érzékeléseiden keresztül, mert addig minden változo csak, es te fixàlod azt hited szerint.
Aztàn ez igy most lóg a levegöben gondolom, eddig nem találtam erröl tovàbbi infokat is.
De nekem az is gyanus hogy csak azert 3D-s az univerzumunk mert mi csak 3D-t fogunk belöle.
22-es ez szerintem is nagyon igaz.
Az érzékszerveink csak a nekik szánt információkat tudják feldolgozni, és ez igaz a műszereinkre is, amiket 3D-s anyagokból készítünk.
Ha tudnànk legalàbb àlmodni 4D ben, azzal is csak annyit érnénk el lassan hogy akkor a 4D-t is látnánk màr ill érzékelnénk.
De eleve a dimenziokat is csak mi "talàljuk ki", mert dimenziokban tapasztalunk.
Közben lehet nem is dimenziokbol àll a világ.
Ez a fajta képlékenység hogy minden az aminek a megfigyelö érzékeli teljesen arra enged következtetni hogy mindenki magànak szimulàl/teremt meg mindent.
Csak legalàbb eljutnànk addig, hogy tudatosan legyünk képesek a hitre/fixàlàsra. Azaz arra, hogy tudatosan teremtsük meg magunknak a jo vilàgot.
Fura amugy hogy minden egybevàg. A biblia szerint is ha csak mustarmagyni hitünk lenne, (azaz azt látnánk érzékelnénk hinnénk hogy elmozdul egy hegy is), akkor hegyeket is megtudnánk mozditani.
Jo primitivre lettünk teremtve en ugy látom.
"Jo primitivre lettünk teremtve en ugy látom." Dehogy...csak még nagyon az elején járunk, ha most megkapnánk azt a képességet, hogy a tudatunkkal formáljuk a valóságot, este már nem lenne meg a bolygónk.
Ennek a szintnek pont az a célja hogy felelősséget, megértést, a másik ember elfogadásást kifejlesszük magunkban....szerintem
Ez nagyon talàlo! Köszi :)
Pont ezen kezdtem agyalni is amugy most ha mindenki most neki tudna àllni hirtelen "hegyeket mozgatni is", akkor mi lenne a vilàgbol. Valszeg tenyleg bumm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!