Lányok, pasiként hogy néznétek ki?
szemszín
bőrszín
magasság
testalkat
stílus
haj
szőrzet
pénisz méret

Múltkor raktam egy képemre pasi filtert kíváncsiságból, és ahhoz képest, hogy lányként milyen rondára sikerültem, fasziként eléggé az "esetem" vagyok. :DD
Amúgy gondolom amiket felsoroltál, az nem különbözne igazán senkinél, csak ugye a farok... Hát mivel kicsi a mellem, valszeg a kukkendáré is az lenne.

Valahol bízom benne, hogy félisten lennék. Az unokatesóim jóvágású férfiak, illetve nőként sok olyan dologgal meggyűlik a bajom, ami férfiként hatalmas előny lenne. Például a szőrzetemmel, amit évekbe telt megtanulni kigyomlálni a megfelelő helyekről, bár a szemöldökömnek és a hajamnak így is nagyon örülök.
Nőként sem vagyok alacsony, férfiként valószínűleg még magasabb lennék, valahol 190 körül.
Alkatra sosem voltam kifejezetten zsíros vagy vézna, valószínűleg könnyen menne a testépítés (nőként is elértem vele ezt-azt, a férfiaknak könnyebben megy ráadásul).
A hajam remélhetőleg dús lenne, mint most és ahogy az a férfi rokonaimat is jellemzi.
A farkam méretét passzolom, nem vettem szemügyre egyik rokonomét sem, de népes a család, szóval gondolom, az átlagos szintet megütné a szerszám. Az ujjaim hosszúak nőként is, az kárpótolná a hölgyeket. ;)
Szemszín-bőrszín mint most, halvány bőröm van, világos, szürkés-kékes szemszínnel.
A stílus... Na, ez érdekes. Valószínűleg az általam férfiakon preferált egyszerű, de nem túl hivatalos jellemezne leginkább. Inget mindenképp hordanék, tök jó lehet úgy viselni, hogy nem látni bele a melltartódba a két gomb között. Vagány vagyon nőként is, valószínűleg srácként is laza és közvetlen lennék, társasági ember.
Szerintem jó pali lennék, na.:D Talán jobb pali is, mint nő.:D

Nem a filterekre vagyok kíváncsi :DD
Örülök a kifejtősöknek is, de elég lenne csak egy konkrét válasz is.
Pl: magasság 180, testalkat izmos haj fekete

Valószínűleg ugyanúgy néznék ki mint most, csak erőteljesebb, férfiasabb vonásokkal 🤷♀️ Ha pasinak születtem volna, ugyanezt a génkészletet kaptam volna, tehát nem néznék ki tök máshogy, csak maszkulinabb lennék.
Arról meg fogalmam sincs hogy mekkora lenne a farkam, max akkor ha láttam volna édesapámét és a bátyámét, abból azért lehetne tippelni hogy genetikailag hogy állunk a méretekkel a családban, de hála az égnek egyikét sem láttam soha.

szemszín: kék
bőrszín: fehér
magasság: 185cm
testalkat: mackós
stílus: egyéni
haj: rövidre nyírt
szőrzet: kevés
pénisz méret: 20cm
24N

Jaa😅
Szemszín:. Kék😍/Zöld
Bőr:. Kreolos (nem cig-ny)
Magasság:. 187-197
Testalkat:. Delta, hátul jó segg, nagy karok, minimális pocak, azért pici izomzat biztos látszódna.
Stílus:. Sima póló, kocka ing/fehér ing, normál farmer!! Nem szaggatott!! Nem hereszellőztetős!
Szőrzet:. Hát a lábamon biztos sok lenne meg köldök alatt, és tuti hosszú hajam lenne.
Pénisz méret:. 13-15 cm ja annyival kiegyeznék így ha pasi lennék😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!