Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az,hogy beszélek...

Miért van az,hogy beszélek egy pasival de pár napja kevesebbet ír?

Figyelt kérdés
Azt mondja valami problémája van otthon,de elérhető volt már párszor és nem értem. Pedig semmi rosszat nem mondtam neki. De ha valamit posztolok egyből megnézi. Miattam nem ír szerintetek vagy tényleg problémája van? Ne kérdezzem meg tőle hogy miért ír kevesebbet? Vagy azzal túl tapadósnak tűnnék?

2020. nov. 28. 23:14
1 2
 11/15 1112 ***** válasza:
A "közbe jött valami" az volt a lerázásod, mert nem volt téma. Amgúy lehet,hogy beteg valamelyik nagyszüleje;de szóval a veled való beszédmegszakítás kapcsán is közbe jöhetett valami, ami okán nem tudott veled már írni tovább akkor, és tehát lévén, hogy közbejött , azt se tudta megmagyarázni, mert mondjuk idő se volt rá feltétlenül, vagy olyan szomorú , lehangoló téma; hogy kedve sem volt hozzá
2020. nov. 29. 16:36
 12/15 1112 ***** válasza:
*Egyébként,ha azt írod, hogy semmi különös, gondolom neki se sok témája volt, ezt rosszul csináljátok, nem lehet állandóan a neten lenni, és írogatni, ez teljes képtelenség, és szerintem megöli a kapcsolatot. Hagyjatok egymásnak szünetet, levegőhöz jutást is; meg az állandó --ide már nem tudom,mit akartam írni, mert megzavartak; majd még átgondolom
2020. nov. 29. 16:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért,hogy leirtad a te elképzeléseidet is.
2020. nov. 29. 16:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Pontosabban azt írta,hogy mindig közbe jön valami és aztán idegeskedett.
2020. nov. 29. 16:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocs Drágám! De nem kellett volna itt engem kibeszélned! Egyszerűen nincs mindig időm írni! Sok az elfoglaltságom!
2021. aug. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!