Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az,hogy beszélek...

Miért van az,hogy beszélek egy pasival de pár napja kevesebbet ír?

Figyelt kérdés
Azt mondja valami problémája van otthon,de elérhető volt már párszor és nem értem. Pedig semmi rosszat nem mondtam neki. De ha valamit posztolok egyből megnézi. Miattam nem ír szerintetek vagy tényleg problémája van? Ne kérdezzem meg tőle hogy miért ír kevesebbet? Vagy azzal túl tapadósnak tűnnék?

2020. nov. 28. 23:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

mert terhes nekünk az egész napos írogatás.

de nem kicsit hanem sokkolóan terhes,vagy akár szakítóan terhes.

próbáld meg redukálni kb este 8 és 10 óra közé és figyeld meg happy lesz a dolog.

vagyis napi 1-2 óra,nem pedig egész napos zaklatás.

2020. nov. 28. 23:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdesz a terhére lenni.

Ne írj rá.

Ha keres akkor ok.

Ha nem, akkor jól elvan nélküled is.

2020. nov. 28. 23:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Pedig ő írt rám,hogy mizu velem és aztán mondta,hogy problémája van mire én megkérdeztem mi és azóta nem írt.
2020. nov. 28. 23:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet többet van otthon a barátnője és nem tud feltünés nélkül írni.
2020. nov. 28. 23:51
 5/15 A kérdező kommentje:
Nincs barátnője,pár hónapja szakítottak.
2020. nov. 29. 00:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Valami problemaja van otthon. Pont. Nem tartozik neked elszamolassal.
2020. nov. 29. 00:21
 7/15 1112 ***** válasza:

Szerintem is simán lehet, hogy valami rajtad kívülálló problémája van

De még az is zavarhatja , frusztrálhatja őt esetleg; hogy állandóan veled "kell" írogatni, és már rég kifogytatok a beszédtémákból, és tehát most nincs új a nap alatt, amit el tudna mondani; és már mindent megbeszéltetek, és így már olyan "kényszeres", "nyögvenyelős" az egész beszélgetés, most cska mondok egy példát, amivel érzékeltetni próbálom

-Helo

-Szia, mizu.

-Semmi. Vele?

-Szintén semmi.

-Az nem sok.

-Hát nem.

-Ja.

-:)

-:):)

Tehát így nem nagyon fogtok tudni így tehát kényszeresen, rendszeresen beszélgetni, mert tényleg egy idő után teherré válik, és akkor ott úgy olyan kínos, hogy már csak úgy ültök ott a gép előtt; és a végén már csak félóránként 1-1 szmájlikat írogattok, hogy magatok megerőszakolásával fenntartsátok a beszélgetés fonalát; és ez így kínlódós. Tehát nem jó , egy idő után már nehézkes, kellemetlen, frusztráló ez. És tehát mindig készenlétben kell állnia, meg neked is, hogy legyen valami téma, amivel írogattok, de ha pl tehát tegnap óta nincs új téma,semmi újdonság, amiről beszámolhatna, akkor ugyan miről számolna be. Nincs ennyi témaötlete az embernek, és ez igenfrusztáló, idegőrlő lehet, hogy "most mit írjak neki, hogy folyamatosan beszéljünk, és ne szakadjon meg a kontakt." És tehát azt a pár sort amit írtok is egymás után úgy izzadjátok össze, hogy legyen valami kommunikáció. Tehát ez így rossz, kellemetlen.

Meg amúgy szóval ha tényleg valami rossz van,a rról meg nem szívesen ír az ember; meg , beszélni is nehéz lehet róla; tehát ne faggasd inkább szerintem; majd elmondja ő, ha szeretné, de nem fogod kihúzni belőle parancsszóra; mert akkor csak az is zavarni fogja, hogy te nyomást gyakorolsz rá, hogy "de mondd már el, mondd már el, mondd már el"; max annyit tudsz neki, hogy megkérdezed "Tudok-e valamiben segíteni?" És akkor ha azt mondja, hogy ez most olyan dolog, amiben szerinte nem tudnál, akkor azt tartsd tiszteletben.

De amúgy pl az is lehet, harmadik variációként, hogy esetleg valami olyasmit írtál , amitől kiakadt, amitől kicsit megcsappant az érdeklődése teirántad , mint nő iránt; de szerintem ebben a helyzetben itt most kicsi az esélye; tehát a föntebbi variációkból gondolnék inkább valamelyikre.

De mondjuk még az is lehet akár ,hogy van barátnője, vagy még most válik, és arról nem akar beszélni, és az viseli meg; de már ismerkedni újra szeretne, mert vágyik rá, hogy újra szeressék. De szóval még az is lehet, hogy esetleg harmadik fél vagy, és nem úgy akarja, hogy nem szólt neked, hogy még válásban van, de már folyamatban van, és már most válik, utána csak veled lesz; úgy találta ki,csak most lehet, hogy nem úgy alakulnak neki a dolgok; vagy pedig lehetséges az is akár, hogy szeretőt keres, de szerintem ez a variáció most nem játszik. Még akár az is lehet, hogy csak a koronavírus miatt feszült, és nem akar előtted "gyengének" látszani, meg téged is terhelni az ő bajaival amik a lelkében dulnak viharok; és az is teljesen érthető. Tehát pl ha a koronavírus miatt depressziós esetlegesen. Szerintme simán benne van a pakliban; vagy ha pl koronavírusos-időszak közben válik; az meg még pláne tetézheti, és pláne meggyötrő lehet lelkileg; vagy pl valamelyik családtagja lehet, hogy most éppen beteg és pl lehet hogy haldoklik, nembiztos, hogy covid, de még lehet akár az is, vagy lehet, hogy ő szedett össze valami vírust, ami szintúgy kellemetlen; tehát ezek nem jó dolgok. Tehát én még ilyen variációkat is el tudok képzelni.

2020. nov. 29. 01:37
 8/15 1112 ***** válasza:
*a párbeszédben vele helyett veled-et akartam írni
2020. nov. 29. 01:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Legfőbb probléma az ilyen sztorikban az "ír". Egyszerűen az emberi kapcsolatokhoz kell a folyamatos, közös élmény a való életben.

Sokkal többet ér mondjuk 2-3 naponta egy találkozás, mint az egész napos "írás" a semmiről.

Illetve a másik az "elérhető" állapot. Hiszen manapság mindenkinek ott van telefonon a Messenger 0-24-ben, az nem azt jelenti, hogy egész nap a telefont lesi mikor írnak neki. Én kirándulok, takarítok, filmet nézek, vagy bármi akkor zavar ha írni kell 2 percenként.

2020. nov. 29. 08:44
 10/15 A kérdező kommentje:
#7-es: Nem így törtent,mert volt témánk. Ő megkérdezte mizu,én mondtam semmi különös,erre ő nagyszüleivel beszélt de közbejött valami mire én,micsoda. Erre ő nem reagált és nem értem. Meg az is fura,hogy ma van a szülinapom és fel se köszöntött.
2020. nov. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!