Egyre kevesebbet beszélek és ez megrémít, de nem tudom mitől, mit csináljak?
Figyelt kérdés
mióta suli van észrevettem magamon h egyre kevesebbet beszélgetek. teljesen kifordulok magamból :S nem vagyok önmagam:S én egy állandóan vigyorgó, nevetős hülyéskedős csaj vagyok de mostanában a hangom is alig lehet hallani és alig mosolygok :S
16/L
2010. okt. 5. 20:59
1/5 anonim válasza:
Nincs közöz témád a többiekkel, esetleg mostanában olyas valami történt veled, ami (akár tudat alatt!) rossz közérzetet okoz számodra.
Vagy egyszerűen változik a személyiséged, komolyodsz, növekszel!
2/5 anonim válasza:
Áhh ez kicsit értelmetlen, hogy "növekszel". Értsd úgy, hogy nő befele a fejed lágya:D( Ezért sem nevetgélsz folyamatosan stb.)
3/5 A kérdező kommentje:
azóta vagyok egyre szótlanabb mióta suli van. túl sokat stresszelek és túl sokat várok el magamtól és sajnos nem úgy jönnek össze a dolgok h az jó legyen. szinte semmibe sincs sikerélményem és ez egyre lejjebb viszi az önbecsülésem :S
2010. okt. 5. 21:18
4/5 anonim válasza:
Hasonlóképpen vagyok, csak én tudom miért lettem ilyen... élőhalott. Lehet hogy azért, mert kezdesz felnőni. ez esetben igyekezz nem elhagyni a vidám természetedet! Ha meg valami oka van... csak időre van szükséged.
5/5 anonim válasza:
Ha hiszed, ha nem, ez egy teljesen normális folyamat. Hamar túl leszel rajta, és akkor vagy megérted, miért voltál ilyen, vagy az egész jelentőségét veszíti. Nem maradsz így, nyugi, ha meg mégis, akkor úgy lesz jó neked. Ahogy előttem már írták, formálódik a személyiséged. Ez egy ponton kialakul, és leszel valamilyen. Amit most élsz át az a formálódásod egyik szükségszerű szakasza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!