Egyre kevesebbet beszélek a nővéremmel, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ő külföldön él (most már) és a kor különbség is elég nagy köztünk...mikor elmentek még sokat beszéltünk de most már nem igazán egyszerűen nem tudok vele miről beszélni anyám meg folyton azzal hajtja hogy hívjam már fel(gondolom nem tetszik neki hogy "eltávolodunk egymástól) Ő meg azt mondta (tesóm) hogy őt nem érdekli ha én nem hívom ő se fog...akkor most én vagyok a hibás vagy ki?2019. jan. 8. 19:14
1/5 A kérdező kommentje:
*azt hajtja
2019. jan. 8. 19:15
2/5 anonim válasza:
És ha csak időnként megkérdeznéd tőle pl. Messengeren, hogy hogy van, mi van vele? Nincs az a kényszeredett beszélgetés, de tudnák, hogy Te érdeklődsz iránta.
3/5 anonim válasza:
Mond hogy felhívtad.. Nem fogja ellenőrizni gondolom,ez a viszony halott.. :(
4/5 anonim válasza:
Azért lépett le külföldre, mert nem fontos neki a szoros kapcsolat veletek.
5/5 anonim válasza:
Add meg az elérhetőségét, és majd én hívom néhanap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!