Mit kezdjek a nővéremmel?
Figyelt kérdés
Nagyonidegesít már. Elveszi a cuccomat, és beviszi a szpbájába. Haki akarom hozni onnan elkezd csapkodni, ütni ,rúgni. Volt hogy véresre karmolt. Anyukámcsak azt mondja hogy ne veszekedjünk. De ő nem tudja leállítani mert nincs mindig itthon. A nővérem mindenképp nevelni akar... Mit tegyek hogy ezt befejezze? Hogyan vágjak vissza? És amikor én szeretnék valamit, akkor ő lebeszéli róla a szüleimet...2018. okt. 21. 19:38
1/9 anonim válasza:
Agresszív ember csak az agresszióból ért.
Tapasztalat, az én nővérem is ilyen volt.
2/9 anonim válasza:
Viselkedj felnőttebb módon, mint ő.
3/9 anonim válasza:
Szívasd meg. Pl fotózd le zuhanyzás közben és mondd meg neki, hogy ha még egyszer a fentiekkel próbálkozik, minden ismerősének elküldöd a képeket, + még a napiszarnak is
4/9 anonim válasza:
😂😂 a hármas ötlete tuti beválik 😂😂
6/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Kicsit be kéne keményítened ne legyél már az ő áldozata! Kicsit tépjél már bele hogy máskor megondolja mielőtt hozzád nyúl..
7/9 anonim válasza:
Hagyd rá. Aztán ha anyukád haza jött mond meg hogy legyen szíves vissza kérni a cuccodat vagy tépd meg de szerintem az semmit sem ér max erősebben vág vissza.
8/9 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez a helyzet, az én nővérem is pont ilyen. Ha nem ugrok egyből arra amit mond, képes nekem esni, és ütni vágni.
9/9 anonim válasza:
Zard az ajtót és a kulcsot mindenhova vidd magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!