Lányok/hölgyek! Köztetek létezik olyan, akinek jelen pillanatban nagyon nehéz és szenvedős az élete?
Az életem jelen helyzetben alig lehetne jobb.
Ennek ellenére a szorongásom és a depresszióm (nem, nem csak trauma és balsors válthatja ki) nem segít sokat...
Nekem elég rossz időszakom van. Ez az év amúgy is szar volt a legelejétől kezdve.
Jelenleg nincs munkám, fáj a lelkem egy bizonyos dolog miatt, sok szemétséget kaptam az utóbbi hónapokban...elvesztettem a motivációt, valahogy tipikus, hogy egyszerre minden elszaródik. Csak remélem, hogy a jövő év jobb lesz és remélem sok ember, akinek megkell tapasztalnia, megfogja tapasztalni azt amit én most. Úgy lenne igazságos. Próbálok hinni a karmában!
Amúgy a szar dolgok ellenére próbálom tartani magam, nem adjuk fel soha! 💪 Egyetlen könnycsepp és megyünk tovább!
Meg kell küzdenem a gyakori kérdések hülye kérdéseivel.
65N
Mentális problémáim vannak, gyermekkoromban vertek a szüleim.
18, L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!