Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki a mostani helyzetben folyton eljárkál úgy, hogy több másik (köztük veszélyeztetett) emberrel együtt lakik? NEM munkából adódóan.

Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Most epp a fiatalok a bűnbakok, aztán jövő héten mondjuk a pékek stb. Láttunk már ilyet a történelemben nem kell messzire menni nagyon, volt 1-2 háború és népirtás a közelmúltban is. A gyűlölet és a butaság, az gyűlölet és butaság akárhonnan nézzük is. Úgy is lehet vigyázni az idős családtagunkra, hogy a napon sétálunk vele, vitamindús ételeket viszünk neki, megnevettetjük stb.
2020. nov. 22. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Miért számít, hogy munkába jár vagy máshova? A vírus mindenhol fertőz. Viseljen maszkot, rendszeresen és alaposan mosson kezet, ennyit tehet.
2020. nov. 22. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes egyébként, 1 órája sétáltam el a 600 m-re levő boltba, és nagyjából 10-12 embert láttam az utcán, ebből kb 2 viselt maszkot, a 10 ember, aki nem viselt, fele-fele arányban 30-50 és 50-70 közötti emberek voltak. Ha azt várjuk, hogy a fiatalok betartsák a szabályokat és megvédjék az időseket, akkor első körben a közép- és időskorú embereknek kellene némi önfegyelmet tanúsítani.
2020. nov. 22. 13:46
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Mit nem értesz azon, hogy ha már munkában és a tömegközlekedésen annyi emberrel kerül kontaktba, hogy simán bármikor megfertőződhet, akkor nem oszt nem szoroz a nagy számok alapján, hogy pénteken átmegy a párjához megnézni egy filmet, vagy egy db haverjához meginni egy sört?

Nem 10+ személyes házibulira kell gondolni, de azt se gondolhatod komolyan, hogy aki nem él a párjával az most hónapokig ne is találkozzon vele :D

Aztán most meg a tinédzserekről írsz, ami tök más kategória, és tinédzserek ritkán laknak 80 évesekkel

2020. nov. 22. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
32%
Ciki, felelőtlen.
2020. nov. 22. 15:03
 16/16 A kérdező kommentje:
14, egy konkrèt esetről írtam nem mindenkiről általánosságban, csak a kedves modok valamièrt átrakták a kérdést a családi kapcsolatok kategóriából ide...:) de màr tobbszor leirtam hogy nem jàr dolgozni tehàt alapjàraton nem használ tomegkozelekedest napi szinten. Szerintem ha valaki otthon lakik idos rokonnal kvara ne csavarogjon mar egesz nap de mindegy, mivel átrakták a kérdést mindenki felreertelmezi amit irtam 🙃
2020. nov. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!