Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesként...

Veszélyeztetett terhesként együtt lehetek a párommal?

Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok, a méhszájat elérte a méhlepény, és vérzést eredményezett, akkor eltiltott a doki a szextől. Azóta azonban voltam uh-on, ahol megállapították, hogy a méhlepény a méhszájtól 3 cm-re van, az orvosom szabin van, a párom meg elég türelmetlen.
2008. júl. 5. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Párodnak meg kell értenie. Van más megoldás is arra hogy szeressétek egymást:-)) 23 hetes kismami.
2008. júl. 5. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Akirre egyszer kijelentik hogy veszélyeztetett terhes az végig az marad, viszont én pl csak két hétre voltam eltiltva, utána már megengedte a doki, de addig amíg a doki nem engedi, nem kell kockáztatni, oldjátok meg másképp..a doki ilyenkor a behatolásos közösülést tiltja meg. ezer más módja van, hogy a párodat "megnyugtasd"..ehhez már csak fantazja kell!
2008. júl. 5. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Üzenem az első válaszolónak, hogy ebben az esetben NINCS máslehetőség, mint a párod kielégítése, mivel neked semmilyen izgalmi állapot nem javasolt. Orgazmus főképp nem. Vedd komolyan a tiltást, nem véletlenül mondta a doki, ha a párod türelmetlen, akkor pedig nézzen utána annak, hogy milyen következményei lehetnek a placenta praeviának. Nekem volt ilyen, 34 hétig folyton feküdnöm kellett, és a férjem olyan türelmes és rendes volt, hogy az nem is igaz. ha valóban fontosak vagytok neki, akkor most megért.
2008. júl. 5. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 24 hetesen lettem veszélyeztetett; a szexuális életet el kellett felejtenem, épp úgy, mint az orgazmust és az izgalmi állapotot (nálam azért, hogy ne legyen méhösszehúzódás és keményedés, mert megrövidült a méhnyak)! És hogy meddig? Amíg a baba meg nem születik. Most már 34 hetes vagyok, jól vagyok, és szerencsére még egyben! :)

Ha az orvosod eltilt vmitől, vagy tanácsol vmit, érdemes betartani, hiszen a Te érdekedben teszi, nem saját magáért! Egy "kis" testi örömért nem éri meg kockáztatni, arról nem beszélve, lehet hogy utána megbánnád, mert egyből elkezdenél parázni, hogy vajon mi lesz! Ha a párod ezt nem érti meg, akkor nem biztos, hogy elég érett egy babához, és ahhoz, hogy felfogja rossz esetben Te min mennél keresztül! Ne felejtsd el, kb. a 24. hétig még nem életképes egy baba, és ha most bajod lenne, meg kellene szülnöd! Ez nem riogatás, de én anno 24 hetesen a poklot éltem át, bekerültem a kórházba, a szülőszobára, és folyamatosan kaptam az infúziót, nehogy beinduljon a szülés! És bőgtem, szó szerint kértem a Picurt, hogy még ne, mert nincs itt az ideje! (Pedig én nem tettem semmit, hogy odakerüljek, nem voltam felelőtlen, a 24. hétig rendben ment a terhességem).

2008. júl. 5. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a 10 héten vesztettem el az egyik babámat, ikerterhességem volt. Azóta tilos a szex. Most a 36 hetes vagyok és a párom nagyon megértő hisz az ő gyerekéről van szó. Attól még nem kell elhanyagolni az apukát, van más módja is :)

Kitartás!

2008. júl. 5. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia én szintén veszélyeztetett vagyok, sok vérzésem és görcseim voltak az elején, aztán a közepe felé is, szóval akárhány dokinál voltam, mindegyik rá kérdezett hogy ügye nincs házas élet?? A férjem pedig annyira el van foglalva születendő babánkkal, hogy néha már én kérdezek rá hogy nem baj, hogy semmi nem történik, és azt mondta hogy eszébe sincs, semmilyen úton-módon, annyira félti ő is a babát,mivel több kis problémák adódnak vele mindig. Be lehet azt pótolni, amúgy is szeretnénk másikat! :)

És hozzáteszem a férjem 26 éves a legaktívabb korban van, csakh imád minket! De ne aggódj, a te párod is megfog érteni.

2008. júl. 6. 07:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Persze várunk akkor, csak előtte nagyon aktív nemi életet éltünk, nekem is hiányzik, de persze a babám most a legfontosabb.
2008. júl. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!