Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikos 9 hetes veszélyeztete...

Lombikos 9 hetes veszélyeztetett babás vagyok. Az elején a doki azt kérte hogy ne legyünk együtt a párommal. Szerintetek mikortól "lehetne" újra szeretkezni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az orvos azt mondja,h mostmár lehet. Nem hiába vezélyeztett vagy.
2010. jan. 22. 20:10
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

A 16. hét után. Akkor már elég nagy a baba, túl vagy a kritikus időszakon, és a méhlepény is teljes egészében készen van már, a baba totál önálló életet él.

Addig kitartás. :)

21 hetes km

u.i.: Gratula!!

2010. jan. 22. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.Amikor az orvos mondja.Ha lombikos,akkor meg pláne vigyáznék.
2010. jan. 22. 20:11
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Ez a túl a kritikus időszakon,ez változó egyedenként.Nem ijesztésképp,de ismerek egy nőt,aki a 18. héten vesztette el a babát.Várd meg míg az orvos azt mondja,hogy lehet.
2010. jan. 22. 20:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Sajna a dokimmal még nem tudtam erről beszélni, de "apa" azt hiszi, hogy csak én nem akarom. De majd legközelebb elcipelem magammal a dokihoz :) hátha neki elhiszi.
2010. jan. 22. 20:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem az 5. héttől egyáltalán nem lehetett,pedig nem lombikos voltam.kérdezz rá a dokinál.
2010. jan. 22. 20:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj,nem megbántásiból mondom,de ha már lombikbaba, akkor én ezer millió trillió százalék,hogy nem szexelnék,mert nekem nem ér meg egy orgazmus (bármilyen jó is) a babám életét. orgazmusod még annyi lehet mint égen a csillag.
2010. jan. 22. 20:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos mondja meg.

Amíg pl. hüvelyi úton kapsz Utrogestant, tilos.

Egyébként jó, ha apának megmondod, a veszélyeztetettség kitarthat a terhesség végéig is a Te esetedben. Bár ezt azért nem kívánom senkinek, de tapasztaltam.

2010. jan. 22. 20:54
 9/13 anonim ***** válasza:
34%

Jó, ennyi erőből 10 perc után is meghalhat a 40. hétre született baba..., a 16. hét után már CSAk anyai okokból halhat meg, a szülés folyamatát kivéve, meg közben néhány, de csak nagyon kevés gyógyszert és oltást belevéve...

2. ...

2010. jan. 22. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az orvos azt mondja, hogy lehet.

Nekem 7 hónapos már a lombikbabám, és nem akarlak elkeseríteni, de 9 hónap eltiltást kaptunk.

Vidd magaddal a párod, hogy ő is hallja, de nekem a doki eleve ráírta a papíromra, hogy házasélet tilos.

Egyébként GRATULÁLOK!!!!!!!!

2010. jan. 22. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!