Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt köztetek (vagy ismerte...

Van itt köztetek (vagy ismertek-e) olyan fiatalabb nő, aki okozott már halálos közlekedési balesetet? Ha igen, akkor mi lett később az életével?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=FwPjywWuvIM

Ezt a nőt tuti nem vonták felelősségre és szerintem nem is hatotta meg különösebben a baleset, de kíváncsi vagyok, hogy van-e itt olyan nő (vagy ismertek), aki max 40 évesen (tehát szép fiatalon) meghalt általa egy vagy több ember és bűntudattal kellett volna, hogy éljen később. Mi lett az életével azután és mi lett a büntetése?

2020. nov. 21. 00:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
#11 oké?? magyarázd meg, miért lett volna jobb/miben lett volna más ha gyalogos lett volna. kíváncsian várom
2020. nov. 21. 01:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ezen miért kell most itt kb összeveszni? Bármelyik is hibázott, baleset volt. Látszik a felvételen, hogy egy szerencsétlen baleset. Eddig is történtek ilyenek, ezután is fognak sajnos, mert megesik. Felesleges elkezdeni utálkozni, hogy fúj autósok meg fúj biciklisek. Mindkét oldalon szoktak hibázások megtörténni. Sőt van olyan ember, aki vezet is, máskor meg biciklizik. Szükségtelen itt szidni csak az egyik vagy csak a másik oldalt. Amúgy látszik a felvételen, hogy a nő megijedt és nem hagyja hidegen a dolog. Ha valóban ő volt a hibás biztos megkapta a büntetését. Ha a biciklis hibázott akkor meg tessék, megkapta sajnos. Ennyi.
2020. nov. 21. 01:22
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Jól lepontoztatok, de még mindig úgy gondolom, hogy aki nem képes ilyen helyzetben azonnal reagálni egy fékkel az ne vezessen. Majd ha családtagot visz magával egyetértesz velem.
2020. nov. 21. 02:03
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező feltett egy kérdést, hogy beleírta hogy nő, egyből megjelentek a beugatások...és még a kérdező van hülyének kikiáltva...
2020. nov. 21. 05:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Engem is már kétszer majdnem elütöttek.

Zöld lámpás zebrán átkeléskor.

Egyik nem vette figyelembe hogy amikor az autoknak zöld van es kanyarodnak a zebrára a gyalogosoknak is akkor van zöld es hirtelen a fék helyett a gázt nyomta meg én meg szaladhattam pàr centi volt hogy nem ütött el.

Masik több sávos lámpánàl állt zebrara kanyarodo sàvban es elindult ö is automatikusan amikor a mellette levö egyenes sávoknak zöld lett a lampa es induktak egyenesen a kocsik ö meg atment a piroson(a kanyarodo savnak piros volt),es kanyarodott szinten ràm a zöld làmpàs gyalogosra a zebran es az is majdnem elütött.

Mindkettö nö volt.

Az elsö meg sem àllt lehet azt sem tudja hogy Nekem is zöld volt. A masik megállt es ertrtlenkedett de mivel autouton àllt meg igy muszaj volt mennie haladnia tovabb.

Es mindenhol nàlunk kb 5-8 kamera is fent van egy-egy keresztezödesben de minek...szerintem nem is nézik miket csinàlnak az autosok.

2020. nov. 21. 06:43
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
* szerintem fel se fogjàk az ilyenek a vezetés sulyàt agyban addig jutnak csak el hogy dehàt nem lattam nem vettem észre nem tudtam hogy a gyalogosnak is zöld van, en nem akartam.az hogy embereket veszélyeztet es valojaban mi a sulya ezeknek a jaaa zöld volt a gyalaogosnak is?az ugy szerintem már nem megy àt nekik. "Jaa?tényleg?bocsi." Hàt szoval ez a szint
2020. nov. 21. 06:46
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Komolyan azt hiszik hogy mentesitö az hogy nem szándékosan gàzolnak. Meghalt vki? O sajnàlom, en nem ezt akartam.én mosom kezeim.
2020. nov. 21. 06:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt a nőt tuti nem vonták felelősségre és szerintem nem is hatotta meg különösebben"

Ezt így videó alapján, kívülről el tudod dönteni? Mit vártál? Hogy aki látta az egészet, ahelyett, hogy odamenjen a biciklishez, hogy meg lehet-e menteni az életét (mert ugye nem mondhatjuk ki hogy "ááá úgyis meghalt"), mindenki elkezdje számonkérni a nőt? Ha meg esetleg a biciklis még él és meg lehetne menteni, addig szépen elpatkol míg mindenki a tettest oltogatja?

A nőt honnan tudod mennyire van meghatva? Kiszállt a kocsiból, odament ő is a biciklishez, mit kellett volna MÉG tennie? Ha már ezt elb*szta akkor ha még tudja, és lehet, menti a biciklis életét, és örül, hogy nem kapott akkora sokkot, hogy ki tudott szállni a kocsiból. De valószínűleg sokk az így is volt, nem hiszem, hogy ennek elsőre fel tudta fogni a jelentőségét, és nem azért, mert nem akarta. (hozzáteszem ez tette lehetővé, hogy ki tudjon szállni az autóból, és - ha egyedül lett volna - ellátni a sérültet, segélyt hívni stb.)

Egy videó alapján meg mindenki le tudja vonni a következtetést, hogy hogy vezet valaki, mert ilyen CSAKIS és KIZÁRÓLAG olyannal történhet meg, aki felelőtlenül vezet, és nem látja át a súlyát a tetteinek.

Egyébként nem, nem ismerek ilyen fiatal nőt (se férfit), de gondolom, nem lehet egyszerű az ilyet feldolgozni, és bizonyosan kihatással van az illető egész további életére. (Függetlenül attól, hogy egy videón mi látszik)

2020. nov. 21. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!