Naponta hány üzenetet kaptok ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
És ebből hányra válaszoltok?#üzenet váltás
ma 17:11
2/13 anonim válasza:
Nem kapok mindennap üzenetet, viszont heti szinten 3-5 körül szokott összejönni. Ezek is, 1-2 kivétellel, olyan stílusban és/vagy tartalommal íródnak, amikre nem szívesen válaszolnék, így nem is teszem.
6/13 anonim válasza:
Havonta 1. De egy ideje semmire nem válaszolok, mert sajnos hónapokig rámakaszkodott egy elmebeteg energiavámpír. Aki akar valamit, a kérdés alatt is megkérdezheti. Aki itt privizni akar, az perverz, elmebeteg vagy mindkettő.
7/13 anonim válasza:
Csak olyankor üzengetnek ha azt remélik ismerkedem. Pl pasis kérdések vagy akármire ha valaszoltam.
Semmiféle más olyan témák kapcsán amirol nekem jo lenne csevegni is esetleg bővebben is privben soha semmi nem jön.
8/13 anonim válasza:
Én privát üzeneteket sosem kaptam eddig a Gyakorin
9/13 anonim válasza:
Csak ha szexualitás témakörben válaszolok de akkor rögtön 5 :'D
10/13 anonim válasza:
Néha kapok csak. Ha normális stílusban és normális témában ír az illető, akkor válaszolni szoktam. Néha válaszolok a szexualitás témakörben, akkor persze jobban megtalálnak az idióták. Azokat válasz nélkül törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!