Naponta hány üzenetet kaptok ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
És ebből hányra válaszoltok?#üzenet váltás
ma 17:11
11/15 anonim válasza:
Inkább az a jellemző, hogy néha kapok, de van, hogy egy héten többet is. Pedig férfi vagyok.
13/15 Fragments of Fantasy válasza:
Mostanában semennyit, mert nem nagyon válaszolgatok.
F
14/15 anonim válasza:
Ha éppen valakivel társalgok, akkor naponta többet is akár, de ez a ritkább. A jellemzőbb inkább az, hogy heti 1-2 levelet kapok.
Aki azt írja, hogy aki itt privátozik az perverz, vagy elmebeteg, az nem tudja, hogy miket beszél. Elég hosszú ideje vagyok itt az oldalon, és ezalatt volt több nő is akikkel hosszabb távon is beszélgettem, sőt találkoztam. Ilyenkor naponta több üzenetet is váltottunk, megbeszéltük kivel mi történt aznap, stb.. Nem értem, hogy ettől miért lennék elmebeteg?
36/f
15/15 A kérdező kommentje:
Én sem értem. :)
ma 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!