Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem igazságtalan...

Szerintetek nem igazságtalan hogy az egészséges ember legyen be zárva?

Figyelt kérdés
Ráadásul. Én egészséges vagyok egészségesen élek úgyse kapom el vagyis átvészelem simán de ha meg belehalnék se félek a haláltól. Igen én nem féltem a "tyúk szaros" életem mint egyesek. De azt egyébként nem tudom megérteni hogy, nem elég az, hogy mi, a 20% aki eltartja a többieket (öregek, fogyatékosok, gyeses anyák, kisebbség, összes 18 év alatti plusz egyetemisták, és segélyeseket) nem elég hogy eltartjuk adonkból, hanem még áldozzuk fel értük az életünket is? Feláldozás alatt értem : kelünk munkába járunk robotolunk majd haza megyünk és semmi szórakozás se lehet csak tiltanak mindent. Csak erre vagyunk jók?

2020. nov. 15. 18:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%

Te egy gusztustalan ember vagy.

De isten nem ver bottal.

2020. nov. 19. 19:30
 22/29 A kérdező kommentje:
Szerencsére fordul a kocka. Aki olyan volt eddig is hogy sz.. art az egészségére azok kihullanak. Majd max egy hónapig lesz karantén és szigorítás remélem át fut gyorsan és teszi dolgát.
2020. nov. 21. 20:00
 23/29 anonim ***** válasza:
56%
Remélem a szüleiddel és a nagyszüleiddel kezdi :)
2020. nov. 21. 20:23
 24/29 anonim ***** válasza:
81%
Mit tehetnek arról szerencsétlen szülei, hogy egy pszichopatát hoztak a világra?
2020. nov. 21. 22:17
 25/29 anonim ***** válasza:
70%
Egyrészt nevelés kérdése hogy milyen lesz egy ember, és mennyi empátia szorul bele. Másrészt amilyen ostobaságokat összehord, hogy hulljanak csak az idősek meg a betegek, akkor hulljanak csak a saját idős rokonai, tapasztalja csak meg hogy mivel jár ez.
2020. nov. 21. 22:32
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
Arra nem gondoltál, hogy ilyen gondolkodásmóddal talán még örülne is neki?
2020. nov. 21. 22:55
 27/29 anonim ***** válasza:
70%

Megfordult a fejemben, de ahogy a mamájáról és a "papójáról" írt, az alapján úgy jött le hogy azért ők fontosak neki. (A másik mamája viszont már nem, róla épp olyan gusztustalan hangnemben írt mint mindenki másról.)

Nem feltétlen pszichopata, csak egy mínuszos intelligenciahányadossal rendelkező tiszteletlen, primitív kis takony.

Talán egy-két pofon az élettől észhez térítené, esetleg ha visszaütne rá amit ő kíván másoknak 🤷‍♀️

2020. nov. 21. 23:06
 28/29 anonim ***** válasza:
81%
Elárulom, hogy nem csak a betegeket viszi el a korona. Makkegészséges fiatalik is halnak meg, egyre többen.
2020. nov. 22. 17:42
 29/29 anonim ***** válasza:
69%
Akik 100 évvel ezelőtt születtek, azok tudomásom szerint megéltek egy világháborút és egy '56-ot mondjuk. Nem hinném, hogy az életük olyan "happy" volt, mint ahogy leírtad.
2020. nov. 22. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!