Szerintetek nem igazságtalan hogy az egészséges ember legyen be zárva?
A szüleid és a nagyszüleid tyúkszaros életét sem félted?
Nyugi, biztos nem tartozol abba a körbe aki viszi a hátán a gazdaságot és eltartja a társadalmat, ennyi ésszel max valami gyári melós lehetsz.
Részben megértem amit irsz, mert ugyanoda tartozok én is, bár én nem szeretnék meghalni még inkább. Szóval én féltem a tyúkszaros életem.
Ellenben képzeld csak el, mi történne ha mondjuk 3 hónap alatt átmenne a teljes lakosságon. Ugyanis azért van a zárlat, hogy ez ne történjen meg. Szóval ha te eljársz bulizni, osszeszeded ezt a nyavalyát, mondjuk egy helyen dolgozunk és átadod mert tünetmentesen viseled. Mondjuk én is. De azt meg nagyon nem szeretném, hogy a családtagjaim elkapják, pedig igy elkapnák.
Szóval mondjuk 3 hónap, 9 millió ember. Havi 3 millió. Mondjuk csak 10% legyen rászorulva orvosi ellátásra, és csak 2% halál. Az azt jelenti, hogy 300ezer kórházi ágy minimum, és havi 60ezer halott. Tényleg ezt akarod? Ugye te sem gondolod komolyan.
Én nem szeretnék egy ilyen helyzetet
"még áldozzuk fel értük az életünket is?"
Inkább áldozzák fel az életüket mások azért, hogy te ugyanúgy szabadidőzhess, mint máskor, ugye? Csak azért, mert nincs hozzá semmi fantáziád, hogy otthon elfoglald magad esténként...
"de ha meg belehalnék se félek a haláltól"
Nocsak, élesben is ki mernél állni az állításod mellett? :D
"amúgy is meghalt volna két hónapon belül"
Ha egy vizsgálat kimutatná, hogy két hónap múlva meghalsz, simán lemondanál arról a bizonyos két hónapról?
Miért pont két hónapon belül? Aki három hónapon belül halna meg "amúgy is", azt nem kéne inkább hagyni meghalni már most? Vagy inkább azokat is, akik csak fél éven belül halnának meg "amúgy is"? Meg azokat, akik két éven belül? Meg akik 20 éven belül?
Jó lenne Istent játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!