Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem igazságtalan...

Szerintetek nem igazságtalan hogy az egészséges ember legyen be zárva?

Figyelt kérdés
Ráadásul. Én egészséges vagyok egészségesen élek úgyse kapom el vagyis átvészelem simán de ha meg belehalnék se félek a haláltól. Igen én nem féltem a "tyúk szaros" életem mint egyesek. De azt egyébként nem tudom megérteni hogy, nem elég az, hogy mi, a 20% aki eltartja a többieket (öregek, fogyatékosok, gyeses anyák, kisebbség, összes 18 év alatti plusz egyetemisták, és segélyeseket) nem elég hogy eltartjuk adonkból, hanem még áldozzuk fel értük az életünket is? Feláldozás alatt értem : kelünk munkába járunk robotolunk majd haza megyünk és semmi szórakozás se lehet csak tiltanak mindent. Csak erre vagyunk jók?

2020. nov. 15. 18:02
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
63%
Gondolkoztál előtte, amikor ezt "kiírtad"?
2020. nov. 15. 18:06
 2/29 anonim ***** válasza:
58%

A szüleid és a nagyszüleid tyúkszaros életét sem félted?

Nyugi, biztos nem tartozol abba a körbe aki viszi a hátán a gazdaságot és eltartja a társadalmat, ennyi ésszel max valami gyári melós lehetsz.

2020. nov. 15. 18:11
 3/29 anonim ***** válasza:
56%
Gondolkodjál már mielőtt kiírsz ide egy kérdést.
2020. nov. 15. 18:12
 4/29 anonim ***** válasza:
68%

Részben megértem amit irsz, mert ugyanoda tartozok én is, bár én nem szeretnék meghalni még inkább. Szóval én féltem a tyúkszaros életem.

Ellenben képzeld csak el, mi történne ha mondjuk 3 hónap alatt átmenne a teljes lakosságon. Ugyanis azért van a zárlat, hogy ez ne történjen meg. Szóval ha te eljársz bulizni, osszeszeded ezt a nyavalyát, mondjuk egy helyen dolgozunk és átadod mert tünetmentesen viseled. Mondjuk én is. De azt meg nagyon nem szeretném, hogy a családtagjaim elkapják, pedig igy elkapnák.

Szóval mondjuk 3 hónap, 9 millió ember. Havi 3 millió. Mondjuk csak 10% legyen rászorulva orvosi ellátásra, és csak 2% halál. Az azt jelenti, hogy 300ezer kórházi ágy minimum, és havi 60ezer halott. Tényleg ezt akarod? Ugye te sem gondolod komolyan.

Én nem szeretnék egy ilyen helyzetet

2020. nov. 15. 18:22
 5/29 anonim ***** válasza:
63%
Téged, kérdező, valóban a ZÁRT OSZTÁLYON kellene tartani.
2020. nov. 15. 18:23
 6/29 anonim ***** válasza:
57%

"még áldozzuk fel értük az életünket is?"

Inkább áldozzák fel az életüket mások azért, hogy te ugyanúgy szabadidőzhess, mint máskor, ugye? Csak azért, mert nincs hozzá semmi fantáziád, hogy otthon elfoglald magad esténként...

2020. nov. 15. 18:25
 7/29 anonim ***** válasza:
61%

"de ha meg belehalnék se félek a haláltól"

Nocsak, élesben is ki mernél állni az állításod mellett? :D

2020. nov. 15. 18:41
 8/29 anonim ***** válasza:
37%
Egyetertek a kerdezovel.
2020. nov. 16. 03:15
 9/29 anonim ***** válasza:
40%
Már ez elején a veszélyeztetett csoportokat kellett volna elzárni, nem a többi 99 százalék életét ellehetetleníteni egy egész évre (és ki tudja, még meddig), de most már mindegy, a kormányok elb'szták az első lépést. Tök jó, hogy felgyógyítjuk a koronavírusból a százéves Joli nénit, aki amúgy is meghalt volna két hónapon belül, és cserébe egészéges, aktív korú tízezrek vesztik el a megélhetésüket. Mindenki jól járt ezzel a módszerrel.
2020. nov. 16. 18:36
 10/29 anonim ***** válasza:
60%

"amúgy is meghalt volna két hónapon belül"

Ha egy vizsgálat kimutatná, hogy két hónap múlva meghalsz, simán lemondanál arról a bizonyos két hónapról?

Miért pont két hónapon belül? Aki három hónapon belül halna meg "amúgy is", azt nem kéne inkább hagyni meghalni már most? Vagy inkább azokat is, akik csak fél éven belül halnának meg "amúgy is"? Meg azokat, akik két éven belül? Meg akik 20 éven belül?

Jó lenne Istent játszani?

2020. nov. 16. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!