Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nem igazságtalan...

Szerintetek nem igazságtalan hogy az egészséges ember legyen be zárva?

Figyelt kérdés
Ráadásul. Én egészséges vagyok egészségesen élek úgyse kapom el vagyis átvészelem simán de ha meg belehalnék se félek a haláltól. Igen én nem féltem a "tyúk szaros" életem mint egyesek. De azt egyébként nem tudom megérteni hogy, nem elég az, hogy mi, a 20% aki eltartja a többieket (öregek, fogyatékosok, gyeses anyák, kisebbség, összes 18 év alatti plusz egyetemisták, és segélyeseket) nem elég hogy eltartjuk adonkból, hanem még áldozzuk fel értük az életünket is? Feláldozás alatt értem : kelünk munkába járunk robotolunk majd haza megyünk és semmi szórakozás se lehet csak tiltanak mindent. Csak erre vagyunk jók?

2020. nov. 15. 18:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én is egyetértek a 8. Válaszolóval érdekes módon törlik az olyan válaszokat amik nekik nem tetszik. Ja és 4es kérdezte hogy ezt akarom e igen ezt. Komolyan gondoltam.
2020. nov. 16. 19:57
 12/29 anonim ***** válasza:
42%

Rosszindulatú szar. Nem tudom akkor is ezt akarnád-e ha a halottak között lennének a szeretteid.

Vagy az ilyen embert a kutya se szereti? Azon sem lepődnék meg.

2020. nov. 16. 20:04
 13/29 anonim ***** válasza:
44%

"érdekes módon törlik"

Nem "érdekes módon", hanem érthető okokból, a Szabályzattal összhangban. Olvastad?

2020. nov. 16. 20:05
 14/29 A kérdező kommentje:
Egyetértek a 8as és a 9es válaszolóval. Azt nem értem az egészbe. Hogy a 100 éves, életet boldogan le élt, férjhez ment, vagy felesége lett, néni, bácsi. Gyerekei vannak, lettek, unokái, elérte az álmait. Magyarán le élte az életet. (gondolok itt 100 év minőségi életre férj gyerek unoka stb KISZÓRAKOZTA MAGÁT. Ismétlem ki szórakozta magát. Ők miattuk, legyünk mi fiatalok be zárva akik még nem éltek és csak a munkának éljünk hogy őket eltartsuk sőt tegyük fel lehet hogy mi nem élünk 100 évig (mondjuk én nem akarok addig de mindegy) lehet csak 90 vagy 80 vagy 70 évig élünk és így is éveket ISMÉTLEM ÉVEKET VESZNEK EL TŐLÜNK MIATTUK. Azaz, Ők : 100 évet éltek, férj, feleség, gyerek, unoka, boldog élet, szórakozás stb. És MI : 0 ÉLET csak a munkának éljünk meg hogy őket eltartsuk és éveket vesznek el a fiatalságunkból. Jah és még valami. Azokat a kommentet tényleg törlik pedig semmi rosszat nem írtak. Csak hát egyeseknek nem tetszett. Egyébként meg aki azt írta hogy áldozzák fel ők magukat arra csak annyit hogy nem majd én fogom feláldozni magam és a fiatalságom és szórakozásom miattuk. (és nem, nem kell nagy dologra gondolni, de az ha 8 után 5 perccel érek be a kapun akkor nehogy már baj legyen ha mondjuk jövök a barátaimmal haza bicózásból és egyéb EGÉSZSÉGET MEGŐRZŐ sportból amit évek óta űzünk(nem q vírus miatt.
2020. nov. 17. 19:52
 15/29 anonim ***** válasza:
74%
19:52: öcsém, neked pszichiáterre lenne szükséged, de nagyon gyorsan.
2020. nov. 17. 20:06
 16/29 anonim ***** válasza:
70%
19:52: egyébként meg, ha olyan keménynek érzed magad: [link]
2020. nov. 17. 20:07
 17/29 anonim ***** válasza:
73%

#14 Én 28 éves vagyok, elkaptam 3 hete a koronát, valóban k@rvafos egy betegség. Megsúgom, fiatalként se akarod megkockáztatni, hogy elkapd.

Csak sajnos olyan éretlen vagy, hogy ez nem jut el az agyadig, mert te "élni" akarsz. De most így jelenleg indulatból azt mondom, hogy remélem elkapod az erősebb variánsát, csak hogy megijesszen picit, mert a te fajtád csak ebből tud tanulni.

2020. nov. 18. 08:22
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

"8/17

Egyetertek a kerdezovel."

"11/17 A kérdező kommentje:

Én is egyetértek a 8. Válaszolóval"

Miben? Abban, hogy egyetért veled?

2020. nov. 18. 09:29
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

Én a 19-es válaszolóval értek egyet aki 18:52-kor írt.

Az összes felsorolt dolog jogos, igaza van!

2020. nov. 18. 18:52
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem! Nekem köszönik szépen, makk egészségesek a mamám és papóm. Kissebb tanya részén élnek. Minden nyáron friss vitamint juttatnak a szervezetükbe(bio) és bírnak kapálni is bár nyugdíjuk volna kajára, de nem vesznek a boltból semmit ha nem muszáj. (ahogy drága jó nagyszüleim mondják azt a bolti mű kaját nem eszik meg, és nem holmi idős otthonban nyomják az ágyat. Másik ágról való nagyapám imádkozik hogy vegye el őt az isten mert már szegény nem bír és nem élet ez neki. Illetve a másik nagyanyám van egyedül kórházba cigike végett hát mit mondjak erre ez van nem én bajom.
2020. nov. 19. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!