Mit tegyek, hogy ne legyek rasszista?
Utolsó!
Akkor szerinted szavazzunk bizalmat minden -cigány nevű- romának ugye?
Hátha nem belénk vágja bicskáját ha elmegy mellettünk.
De mit tegyen az, akinek csak ez az egy élete van??!
Ez pont annyira járható út mint abból kiindulni pl. egy oroszlánfalka közelében, hogy biztosan van közöttük vegetáriánus is.
Amúgy én nem vagyok rasszista.
CSAK TAPASZTALT!
Én nem a romák közelében nem érzem magam biztonságban, hanem a tipikusan züllött alakok között, vagy ha a városnak köztudottan problémás részén járok, akkor sem. Ez nem rasszizmus, hanem előzetes rossz tapasztalatok miatt kialakult reflex.
Amennyiben nem kezeled a romákat, és semmilyen más embert sem másként, csak mert neked ő valamilyen oknál fogva (mert roma, mert meleg, mert nő, stb) nem szimpatikus, és nem gondolod kevesebbnek, addig szerintem az óvatossággal nincs semmi baj. Sajnos nem abban az idealizált cukorfelhős világban élünk, amit egyesek gondolnak. Minden rasszból akadnak rossz és jó emberek.
"Minden rasszból akadnak rossz és jó emberek"
Ez igaz. CSak azok a fránya ARÁNYOK ne különböznének.... :)))))
Részben roma válaszoló vagyok...a családom roma részéből 3-an voltak börtönben, szerintem többet nem kell írjak.
Azt már nem is kell mondani, hogy mi a helyzet a magyar börtönökben.
azért ne mondd, hogy egy adócsaló ugyanolyan kárt okoz neked, mint aki párezer forintért agyonveri a nagymamádat... :(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!