Mit tegyek ha rasszista vagyok?
Figyelt kérdés
Mértéktelenül utálom a cigókat.2020. okt. 15. 21:29
2/15 anonim válasza:
Tanulj és képezd magad, hogy kamatoztathasd! :)
4/15 anonim válasza:
Miért kéne bármit is tenni? Az nem betegség, nem lehet belőle kigyógyulni.
5/15 anonim válasza:
"Én nem vaok raszista,csak utálom a cigáokat"
6/15 Sic Semper Tyrannis válasza:
Magyarországon a cigányokat utálni (sajnos) nem rasszizmus, hanem tapasztalat...
7/15 anonim válasza:
6. igaza van,minek pontozzátok le?:D Konkrétan szőnyeg alá söpritek a piszkot...mert azt mindig egyszerűbb,elvégre ez a népség annó oroszlán volt,mostmár birka...a börtönbe elég bemenni,vagy csak gondolj bele abba,hogy a bűnök hány %-át követik el ők?Magyar ember általában dolgozik,nagyon nehéz élet kell ahhoz,hogy a bűn útjára térjen...Míg ott pikkpakk 2 gyereked van, és 15 évesen 9 rendőrségi ügyed...Azért durva hogy felvan hypeolva a rasszizmus,holott senki sem a bőrük színe miatt utálja őket,hanem a viselkedésük miatt,ami közel sem mondható civilizáltnak vagy etikusnak. Na de mindegy is...A rasszizmusnak van egy fogalma,te nem rasszista vagy,hanem civilizált viselkedést és életmódot nem ismerő emberek haragosa,akiknek többet ér a szava,mint a miénk a saját országunkban. Nézz más kis népségekre máshol,van ahol kevesen vannak,mint mi,de a nőiket nem viheted el. Például...a mieink nagyrésze meg megeszi a süket dumákat,és megfertőzi a vérét...
8/15 anonim válasza:
szerintem az a belátás segíthet, ha egy kisgyerekre gondolsz, aki nem tehet róla, hogy hova született, hogy milyen lesz. és akkor érzi az ember, hogy ezért nem lehet büntetni senkit.
9/15 anonim válasza:
Nyugi, senki sem fog ezért lecsukni.
10/15 anonim válasza:
Pont, hogy ha kisgyerekre gondolok, akkor kapnak el a legrosszabb érzések. Nagyszüleim ideiglenesen vettek gondozásba gyerekeket és amiket ott tapasztaltam... Legalább ne szüljenek, mert ha kettőnél több gyereket szülnek, akkor 2 + n ember életét teszik tönkre. A gyerekvállalásra mindenkinek van joga, de jó lenne egy számot tisztázni, mert a sok gyerek = garantáltan nulla lehetőség az életben ezeknek a gyerekeknek.
De ez nem csak az ő hibájuk, ugyan úgy szidható az impotens kormányzás az elmúlt pár évtizedből, mert senki nem meri őket megbolygatni, mivel sok szavazót buknának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!