Természetesen lehetnek, sőt van ahol elég gyakori, de a BLM mozgalom nem ezekről szól. Én mondjuk nem láttam ilyen nyilatkozatokat, de az ottani tüntetők között se mindenki normális.
2020. okt. 8. 14:01
3/12 anonim válasza:
"Amerikában a BLM-es tüntetők mondják ezt"
Hát lehet, hogy valaki ezt mondja, de nem ez a BLM lényege. A BLM aktivisták nagyrésze nem ezt vallja.
2020. okt. 8. 14:10
4/12 anonim válasza:
A cigányoknál és a zsidóknál nagyobb rasszista nem kell!
De lehet. Sok ázsiai is utálja pl. a feketéket, ők is rasszistának minősülnek.
2020. okt. 8. 15:22
7/12 anonim válasza:
Rasszizmust az "uralkodó" bőrszín tud elvégezni. Ha téged vagy engem utálnak a feketék, attól még nem lesz semmi. Pl. nem fognak nem felvenni dolgozni, mert fehér hangzású a nevünk.
Mondjuk az amerikai őslakosok is biztos utálják a fehér amerikaiakat, de semmi következménye nincs. Rasszizmus végülis lehet az, hogy utállak, mert fehér vagy, de kik vannak rezervátumokban? Nem a fehérek.
2020. okt. 8. 15:36
8/12 anonim válasza:
"asszizmust az "uralkodó" bőrszín tud elvégezni. "
Ez nettó hülyeség!
A rasszizmus nem azt jelenti, hogy téged diszkriminálnak v. sem...! Ennél jóval bővebb a jelentésköre.
És igen, egy abszolút kisebbség is lehet rasszista!!!! Még ha erről nem is polkorrekt beszélni...
2020. okt. 8. 15:42
9/12 anonim válasza:
De nem lesz nekem abból bajom. Ezt mondom, hogy utálhat engem bárki, aki nem fehér, attól még a fehérek a királyok. Még egy ideig.
2020. okt. 8. 15:46
10/12 anonim válasza:
A BLM kijelentéseit pont annyira lehet komolyan venni, mint amikor a Mi Hazánkosok azt mondják hogy ők nem rasszisták meg antiszemiták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!