Ha a fehérek rasszisták a feketékkel szemben akkor ha a feketék is lehetnek azok a fehér emberekkel?
Amerikai liberális válasz:
"Nem, fordított-rasszizmus nem létezik".
Komolyan. Keress rá arra, hogy "reverse racism doesn't exist".
Helyesebb kérdés:
Mi haszna van a fehér embereknek, illetve nekem és neked személyesen abból, hogy "nem vagyunk rasszisták"? Mi előnyünk származik ebből nekünk, és milyen előnyük nekik? Összemérhető ez? Arányos?
Erre szerintem remek érzékeltetés a kereszténység helyzete a világban.
Európában és nyugaton a kereszténység kb mindent elsöpör; az állam és az egyház majdhogynem össze van olvadva, minden település tele van templomokkal, és a legrosszabb amitől az átlag kereszténynek tartania kell, az az, hogy valaki hülyeségnek hívja a hitét.
Ezzel szemben Egyiptomban meg egyéb muszlim országokban olyan szinten nem fogadják el a keresztényeket, hogy tömegmészárlás zajlik ezeken a helyeken.
Ugyan ez van a rasszizmussal is. TE nem fogsz igazi rasszizmust tapasztalni egy olyan országban ami kivételez veled a rasszod miatt, hiszen az egész társadalomban te vagy az alap. Itt maximum bunkók lehetnek veled a bőrszíned miatt, de negatívan soha de soha nem fog megkülönböztetni téged egy színes bőrű. Szóval nem fognak kitiltani helyekről azért mert fehér vagy, a minkaeropiacon nem ér hátrány a rasszod miatt az igazságszolgáltatás nem szab ki rád súlyosabb büntetéseket, hogy példát statualjon a többi fehérnek.
Namármost biztos van olyan ország ahol szörnyen bánnak a fehér kisebbséggel, és megtépázzák a jogaikat (ahol ugye létezik fehérek elleni rasszizmus) de Magyarország nem ilyen, ezért itt, mint mondtam, veled csak bunkók lehetnek, de nem érhet rasszizmus.
Valahol a világon biztos van olyan ország ahol negatív diszkrimináció érnr azért, mert fehér vagy, de itt nem...
"reverse racism" meg tényleg nem létezik. Valami vagy rasszizmus vagy nem....
Ha még nem lenne elég olvasni való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!