A cigányok többsége miért rasszisták a magyarokkal szemben?
Sokszor különbnek tartják magukat a magyaroknál. Mi az ő csikásaik vagyunk meg ilyeneket hangoztatnak. Persze, hiszen a mi adónkból élnek. Amúgy nem volt ez mindig így. Ahol születtem város ott is mindig volt cigó , de dolgoztak, mert kellett és volt hol. Aztán a rendszerváltás után ez a munkahely megszűnt ők meg rámentek a megélhetési szaporodásra, egyre jobban csúsztak lefelé, most rengetegen vannak, szegények, a város fele miattuk olyan, mint a gettó. Kapnak egy csomó támogatást, a gázosabb részeket felújították, csináltak nekik önkormányzati lakásokat, persze ezeket 1-2 év alatt durván lelakták.
Amúgy csak bizonyos körökön belül van náluk is összetartás, mert nem nagyon látni, hogy a fuxos, milliomos cigók a luxus kocsikkal a putrisoron osztogatnák a pénzt vagy segélycsomagokat.
Én egyre több olyannal találkozom, akik magyar párt akarnak maguk mellé, és a családjuk is ezt támogatja.
Aki meg rasszista a magyarokkal szemben, az nézzen bele a személyi igazolványànyàba, neki is az lesz oda írva, hogy "állampolgársàg: magyar". Cigány állampolgársàg nincs. Egyébként meg a magyarok nagy része is utálja őket, és ez sok esetben kölcsönös is.
Engem személy szerint nem érdekelnek, amíg nagyjából normálisak. Másrészt meg magyar embereket is láttam már úgy viselkedni, mint egy utolsó cigányt.
Azért, mert van jópár idióta, nem kellene leszólni az egész generációt, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!