Hogy lehet, hogy a nővérem ezt bírja? Mintha aki remetének állt! Normális?
Én 17, ő 19. Kevés barátnője van, konkrétan egy. Nem anyánkkal élünk, ritkán találkozunk vele, másik városban lakik és megvan a saját élete. A vírus miatt annyit se találkozik egyszem barátnőjével mint eddig, aki szintén másik városban lakik. Eddig nyáron 1-2 napot és karácsonykor 1-2 napot töltött nálunk. Most azt tervezi, hogy karácsonykor sem találkozik vele, csak elküldi a neki készített és vett ajándékokat postán. Apánkkal is nagyobb távolságot tart, mert szív és cukorbeteg. Napszaktól független, még az esti kutyasétáltatásnál is maszkot vesz, mindegy, hogy egyedül megy vagy közösen megyünk le. A szobájában gyakran szellőztet, ami miatt, bár neki nem tűnik fel, hideg van nála.
Egyébként se volt bulizós típus, nem járt el gyakran, de már annyira sem. Amikor elmegy a 10 perc sétára lévő Dm-be, az neki azzal ér fel, mint egy öregnek az, hogy piacra mehet, annyira élvezi.
Én értem, hogy figyeljünk egymásra meg minden, de ez nem túlzás?
Hasonló lehetek, mint a tesód, azzal a kivétellel, hogy mi a húgommal legjobb barátok vagyunk.
Nekem is rengeteg könyvem van, nyálas is, és mivel az nem a valóság, nekem nem kell. Nem vagyok aszexuális, de nagyon alacsony a libidóm, nagyon egyszerű igényeim vannak, viszont a férfiaknak kell a változatosság, ami nekem nem megy. Eljátszhatnám, de minek.
A vírustól én is a szeretteimet féltem. Inkább kibírom most egy kicsit nélkülük, mint örökké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!