Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez nagy bunkóság volt részemről?

Ez nagy bunkóság volt részemről?

Figyelt kérdés

Ma volt nálunk egy szakmunkás és én mint 21 éves “férfi”, bezárkóztam a szobámba, mivel azt a területet semmilyen munka nem érintette.

Viszont anyukám elárulta, hogy itthon van a fia és erre a szakmunkás beszólt nekem, hogy egy ekkora fiú miért nem segít.

Mivel eredetileg nem is lettem volna éppen otthon és a munkás előtte felmérte a terepet, azt gondolom hogy egyedül is meg kéne tudnia oldani a dolgokat.

Amikor rám szólt, hogy miért nem segítek, akkor megkérdeztem hogy akkor osztozunk e a fizetségen.

Erre megkaptam, hogy milyen tiszteletlen vagyok és most anyám is rám haragszik, hogy lejárattam.

Pedig szerintem a munkásnak kéne tudnia egyedül elvégezni a munkáját, ha Ő kapja érte a fizetést.

2020. nov. 10. 18:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem volt bunkosag a reszedrol. Sot, szerintem jol tetted, hogy ezt megmondtad. Inkabb a munkas van eltevedve, hogy a te segitsegedre var 🤷‍♀️
2020. nov. 11. 09:17
 22/22 anonim ***** válasza:
54%

A legtäbb munkàs es takarito kisebbsrgi komplexusos. Multkor is volt eröl kerdes hogy abbol csinàlnak suliban görcsölest a takarito ha nem köszönt nekik az 1001. diák.

Ilyeneken görcsölnek mert magukra veszik es szemelyes sèrtésnek. Mert eddig terjed az agyuk.

2020. nov. 11. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!