Ez nagy bunkóság volt részemről?
Ma volt nálunk egy szakmunkás és én mint 21 éves “férfi”, bezárkóztam a szobámba, mivel azt a területet semmilyen munka nem érintette.
Viszont anyukám elárulta, hogy itthon van a fia és erre a szakmunkás beszólt nekem, hogy egy ekkora fiú miért nem segít.
Mivel eredetileg nem is lettem volna éppen otthon és a munkás előtte felmérte a terepet, azt gondolom hogy egyedül is meg kéne tudnia oldani a dolgokat.
Amikor rám szólt, hogy miért nem segítek, akkor megkérdeztem hogy akkor osztozunk e a fizetségen.
Erre megkaptam, hogy milyen tiszteletlen vagyok és most anyám is rám haragszik, hogy lejárattam.
Pedig szerintem a munkásnak kéne tudnia egyedül elvégezni a munkáját, ha Ő kapja érte a fizetést.
A legtäbb munkàs es takarito kisebbsrgi komplexusos. Multkor is volt eröl kerdes hogy abbol csinàlnak suliban görcsölest a takarito ha nem köszönt nekik az 1001. diák.
Ilyeneken görcsölnek mert magukra veszik es szemelyes sèrtésnek. Mert eddig terjed az agyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!