Ez bunkóság volt a részemről?
Úgy gondolom,hogy nem,de lehet mást mond az etikett.Középiskolás gyerekeket kellett kísérnem egy sport versenyre,megkért egy ismerősöm legyek a felnőtt kísérőjük,az utat ő állta.A szállást,kaját a szervezők állták.Kedves és szép volt a fogadatás.Próbáltak rábeszélni,célozgatni,beszervezni,hogy menjünk máskor is programra,tartsuk a kapcsolatot,kell valaki akivel kontaktálhatnak erre azt mondtam: véletlenül alakult úgy,hogy elkísértem a gyerekeket,ez egy egyszeri alkalom,nem akarok ezzel foglalkozni majd továbbítom az üzenetet az ismerősömnek aki beszervezett és egyeztessenek vele a továbbiakban,ő általában nyitott
sok mindenre(az már más lapra tartozik,hogy befolyásos ember lévén leszervez ilyesmit utána meg átpasszolja másnak a vezetést).Láttam az egyik nő kicsit zokon vette,de ez se tartotta vissza,hogy bemutasson egy embernek aki a mi településünk közelében lakik,hogy cseréljünk elérhetőséget és értesítsen bennünket az ottani programokról.Az illető csak bólintott,nem erősködött én sem kerestem utána.Igaz,hogy szépen fogadtak,de ettől függetlenül ezzel nem akarok foglalkozni.Nem vagyok testnevelés tanár,nem fogott meg annyira a program,hogy
a szabadidőmből erre áldozzak.Eléggé untam is magamat ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!