Egy 1-10-es skálán, mennyire van szánalmas élete annak, aki most annak örül, hogy a fiatalok nem tudnak "bulikázni"?
Engem csak az idegesít fel, hogy este vettem meg mindig az aznapi vacsim és a másnapi reggelim is. Most meg 8-kor még bőven úton leszek haza... -.-
A kérdésre válasz: szánalmasok. Engem is zavar, amikor kukát rúgnak le az utcánkban, ajtót törnek be a részegek, nőket zaklatnak (volt már itt segítségért kiáltás, érdekes, akkor egy rendőr se jött se semmi, ki se hivták, de ha valaki hangosan zenét hallgat már megy a feljelenteleeeeek teeeeeee üvöltözés válaszként)... de azért már elmennék végre én is istenesen betintázni. Remélem a sok felgyülemlett agresszió kitör majd az emberekből, és akkor majd jöhet a TEK :D
Fiatal vagyok, szeretek-szoktam bulizni, fesztiválozni.
De részben egyet tudok érteni a normálisan megfogalmazott véleménynek, még ha van benne egy kis "boomer" káröröm.
Inkább azt tartom szánalmasnak amikor a tizenévesek akarják kioktatni az 10-20 évvel idősebbeket miért JÁR nekik ebben a helyzetben a bulika :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!