A szabadságod korlátozásának érzed, hogy maszkot kell hordani bizonyos helyeken?
Nem feltétlen a szabadságom korlátozása ez, de igen, jelentősen korlátozva érzem magam emiatt.
Ha boltba még fel kell venni pár percre, akkor még elmegy. De azzal menjenek már a pic$ába, hogy munkahelyen is hordatják az emberrel 8-9 órában!!!!!!! Így már igenis gáz: majdnem mindenki panaszkodik, hogy nem kap tőle levegőt (alapból kevés ott a levegő, szóval nem csoda), beleizzad, belefülled az arc, még az orr se lehet kint és 8 óra után már kezdi vágni a fülem.
Ha vadidegenként az utcáról bemész egy boltba vagy felszállsz a buszra, akkor oké, kelljen hordani, egye-fene. (Más kérdés, hogy teljesen értelmetlen ez a kötelező maszkhasználat, ugyanúgy terjed a fertőzés, de mindegy, ebbe most nem akarok belemenni).
Viszont a napi 8-10 órákat melózó embernek ne kelljen már hordania, mert ez már tényleg egy kínzás. Kívánom, hogy töröljék el ezt a retekbe, bármilyen petícióra vagy tüntetésre hajlandó vagyok ezzel kapcsolatban!!!
Szóval annyi a lényeg, hogy
LE A MASZKKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Istenem, annyira kívánom, hogy vessenek már véget ennek, de amíg ez a vírus tart, addig menni fog a bohóckodás is. Vajon majd nyáron 35 fokban is hordani kell? És lehet, hogy addigra az utcán is? Állítólag az a vakcina még jóval odébb van... Szép kilátások.
42
Már ezen a nyáron is hordanom kellett munkaidőben..
47
Persze hogy lehet.De akkor is korlátozza valamelyest a légzést.Ez főleg fizikai igénybevételnél érezhető.S mivel munka közben is hordani kell ott már kifejezetten zavaró.Főleg nyáron.
A nem hordása jobban korlátoz, mert akkor nem mehetek boltba, étterembe, tömegközlekedésen.
Nem zavar, fel kell venni ez van. Olyat vettem ami nekem tetszik, nem ilyen egyszerhasználatos, hanem dizájnosabb darab, ha már hordani kell. Rendszeresen mosom és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!