Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem hoz lázba semmi sem?

Miért nem hoz lázba semmi sem?

Figyelt kérdés

Régen vagyis pár hónapja elgondolkodtató könyveket fipmelet néztem sorra, mert szeretem is. (pl Zabhegyező, Mr robot, vivárium, stalker ilyesmi könyvek, filmek)

Zenélek már az se, leülnék alkotni nem adja hogy magyarázzam azt a "vibeot" vagy nem tudom.

Bele fáradtam az átlag életbe már, vagyis ilyen köztes állapotba ragadtam az a gond.

Már nincs semmi ami vakahogy "magával ragadna" értitek

Nem szorongok, pedig régen nagy problémáim adódtak belőle.

Mit tehetnék?

2020. nov. 8. 00:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el pszichológushoz ő erre tud választ adni.
2020. nov. 11. 02:51
 12/13 anonim ***** válasza:
a pszichológus elég jó tipp. illetve szerintem próbálj ki új dolgokat, amiket még nem csináltál, zenélés, tánc, játékok, sportok, művészet, stb. ne zavarjon, hogy még nem megy, pont az a lényeg, hogy újdonság legyen, kihívást jelentsen és ne und, ne tudd rutinból megoldani.
2020. nov. 16. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
A mellékvese kifáradásának klasszikus tünetei.
2021. jan. 3. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!