Mi a teendő, ha túl jó dolgom van, s ezáltal nincs motivációm, semmi nem hoz lázba, semmi nem érdekel?
Nincs kedvem dolgozni, nem fogok robotolni.
Ilyen vállalkozásban már benne vagyok, amit egy haverommal indítottunk, de azzal nekem nem sok teendőm van, én csak a kezdőtőkét adtam hozzá, amolyan csendestárs vagyok.
Igazából nem más dolga motiválni téged.
Elég vicces azt hallani, hogy a pénz nem érdekel, mikor az érdektelenséged kiáltója a pénz és az azzal megvásárolható javak és lehetőségek. Majd akkor talán elhiszem, ha nem utazgatásra meg semmittevésre költöd a pénzed.
Azért nem érdekel a pénz, mert neked van belőle elég. Ha nem lenne, neked sem lenne lehetőséged a tökeidet vakarászni, hanem kénytelen lennél a sok "h-lyével" meg rabszolgával együtt beállni robotolni. sorry not sorry.
Vedd ki a fejed a s-ggedből, fijam.
Ha nekem számolatlanul sok pénzem lenne és még olyan okos is lennék, mint amilyennek te leírod magad, és a hedonista örömökből is elegem lenne, akkor például orvosnak tanulnék és elmennék valami egzotikus országba gyógyítani, ahol nagy a szegénység.
Persze lehet, hogy te nem bírod a vért, vagy egész más tanulmányok érdekelnek, de a helyedben én mindenképp valami olyan dologban gondolkodnék, amivel a kevésbé kiváltságos helyzetű embertársaim életét jobbá tudnám tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!