Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindenki bedugta anyukát-nagym...

Mindenki bedugta anyukát-nagymamát a "pszichiátriára" vagy idősek otthonába? Senki nem eszi a "mama főztjét" anyukáét vagy nagymamáét?!?ez tényleg nem menő? Mennyire cikik manapság az anyukák/nagymamák?!?

Figyelt kérdés

#anya #ambulancia #nagymama #adjunktus #mamafőztje #pszicho-fröccs
2020. okt. 28. 16:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
itt a mennyiségre értettem,emeletes 70lakásos ház-viszonyítva megrendelések száma....
2020. okt. 28. 18:00
 22/24 anonim ***** válasza:
92%
Nincs idősek otthonában. Mi pelenkázzuk. Már egy ilyen 5 éve nem tud főzni.
2020. okt. 29. 08:36
 23/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem teljesen tiszta számomra, mi köze egymáshoz a felsoroltaknak.... külön válaszolnék.

Anyufőztje:

Szüleim olyan ételeket, ízvilágot kedvelnek amit én világ életemben gyűlöltem, 1-2 kivételtől eltekintve inkább örülök, ha nem kell anyukám főztjét enni. Nem főz rosszul, csak nem az én világom.

Idősek otthona:

Eddig olyan ismerőseim "dugták be" a nagyszülőt otthonba, ahol egész napos felügyeletet igényelt volna és ezt nem tudták megoldani mert a fiatalabbak dolgoznak és/vagy tanulnak napközben.

2020. okt. 29. 15:30
 24/24 anonim ***** válasza:
#2 ezzel nem értek egyet. Nagyim egyedül volt, nem szeretett volna már a lakásában maradni, és önszántából beköltözött egy otthonba néhány éve. Főztek rá, és tudott sétálni az otthon (egyébként hatalmas) kertjében, úszni a mellette lévő fürdőben, és volt társasága. Nem mindenki azért/akkor költözik be, ha már nem tudja magát ellátni.
2020. dec. 10. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!