Mindenki bedugta anyukát-nagymamát a "pszichiátriára" vagy idősek otthonába? Senki nem eszi a "mama főztjét" anyukáét vagy nagymamáét?!?ez tényleg nem menő? Mennyire cikik manapság az anyukák/nagymamák?!?
itt nálunk a 70lakásosban minden harmadik 3ber pizzahut /egyébb opcio kajaházhoz rendelés-innen merült fel a kérdés....anyám kosztjának nagymama főztjének,tökre örülnék...
köszönöm
Akkor rendelj a Nagyi Kifőzdéje-ből, és probléma megoldva.
1023 Budapest, Frankel Leó út 36.
😀
Én például alapból nem várnám el a nagymamámtól, hogy főzzön rám csak úgy random. Biztos sokan szeretnek főzni, de azért állítsuk már be kiváltságnak, hogy a nagymama főzhet az unokáinak.
24/F
beállíthanánk kiváltságnak,nagyfaterom pl pót nagymamaámmaal élt vidéken azt kiköltözött ausztriába a nővéremékhet ott 85 éves koráig viga n sütögetett....nagyim 14 éves koromra meghalt....Nekem ezért kiváltság ezért állok a kérdés előtt érthetetlenül-írtam ki.....
köszöönm a normális válaszokat
Nekem is szívesen főzne anyukám és a nagyi is, de a saját ízlésem szerint főzök ,illetve nekem megalázó lenne felnőtt létemre, ha anya hozná az ebédet.
Az más ha egy vasárnapi ebédre elhiv, de ne legyen belőle mindennapos dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!