Valóban igaz, hogy a nők képtelenek együttérezni egy férfivel?
Értem ezalatt, hogy képtelenek teljesen átérezni a problémájukat és őszinte sajnálatot mutatni egy férfi iránt. Különösen igaz ez, ha az adott férfire a nő "férfiként" tekint.
Mi a véleményetek erről a Red Pill elméletről?
Az en párom mindig elmondja, hogy azért szeret ennyire, mert őt ilyen odaadóan és megértően még nem szerette egy nő sem. :D
Bizom benne hogy nem hazudott.
Eléggé hülyeség. Én sajna nagyon érzékeny vagyok, az emberek többségének a problémájába, fájdalmába nagyon bele tudom élni magam és nagyon átérzem, férfiakét ugyanúgy, mint a nőkét (sőt minden élőlényét). Én vagyok a nő.
A párom viszont... nála érzéketlenebb embert soha nem ismertem. Illetve volt párom, mert pont ezért ért véget a kapcsolat, képtelen volt megérteni ha valami bántott, együttérzésről meg talán még nem is hallott.
Végülis lehet, hogy csak ezért vannak szinte kizárólag férfi barátaim, akik elsősorban hozzám fordulnak a legnagyobb problémáikkal... 🤔 Szeretik, hogy nem tudok velük együttérezni és nem hallgatom meg őket.
Ja nem.
Mondjuk úgy, hogy sok férfi nem tartja magában azokat a színvonalú dolgokat, amiket én a nőktől inkább elnyomva látok. A férfiak ilyen szempontból nagyon megosztóak. Van, aki nagyon magában tart dolgokat és olyan terheket visel a vállán egyedül, amin nyugodtan osztozhatna vele más és segíthetne neki. A másik véglet pedig a rinyapina nebántsvirág kategória, aki megsértődik, ha ellátod pár anyai jótanáccsal. Például hogy szedje össze a tökeit. Ehelyett ő bedurcizik és mégjobban elkezd fetrengeni bagatel dolgokon, mint például azon, hogy szűz 18 évesen. Na, ezutóbbihoz nekem sincs türelmem, főleg nem babusgatva összekaparintani. De ezeket a férfitársaik is rommá szokták oltani. Viszont a rendes férfiakat, akik valóban megoldást keresnek, nagyon jól tudom kezelni és nagyon örülök, mikor valakivel sértődés nélkül lehetek őszinte, ráadásul nem is keres kifogásokat.
Baromság.
Pont tegnap délután sírtam el magam egy férfi epizódszereplő sorsán egy sorozatban.
Nem tudom, ez a teljesen hamis vélekedés honnan eredhet. A nők sokkal empatikusabbak, mint a férfiak, minden téren. Kivételek vannak, akadhatnak, mint ahogy minden ember eltérő, de azt lehet mondani általánosságban, hogy a nők sokkal empatikusabbak, megengedőbbek...
Teljesen más az apa és anya kapcsolata a gyerekkel is (szerepe mindkettőnek megvan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!