Hogy győzzem le a tűktől való félelmem?
Szeretnék rendszeresen vérplazmát adni, mivel úgy érzem, hogy ezzel jót tennék. Viszont félek a tűktől. Mármint úgy rosszul vagyok a tudattól, hogy belém szúrnak valamit. Annyira viszont nem durva a helyzet, mivel pl ha valami miatt vérvételre megyek, és nem nézek oda akkor tök jó érzésnek elém meg. Inkább csak a tudat, hogy megszúrnak...
Hogy győzzem le a félelmet?
"úgy érzem, hogy ezzel jót tennék"
A bankszámládra gondolsz? :-)
Ha vérplazmát nem tudsz adni, adj vért. Azzal is segítesz, és még rosszul sem leszel. Annyi, hogy pénzt nem kapsz érte.
Megszokod. Ennyi. Idosebb korodban mar eszre sem fogod venni, annyit fognak szurkalni ossze-vissza.
Szoval minnel tobbszor gyozod le a felelmedet, annál hamarabb szoksz hozza a szurkalashoz.
Én nagyon kemény fóbiàval küszködök, és nem tudom legyőzni. Simán pànikrohamot kapok még a témàtól is, nem kell látnom sem.
Talán teljesen részegen nem érdekelne, mert akkor, ha szétverem az öklömet sem nagyon érzek fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!