Hogyan győzzem le azt a félelmet amit mindig érzek mielőtt beveszek egy gyógyszert?
Mindig nagyon szorongok,valamikor 5 percig gondolkozok hogy bevegyem-e vagy nem,de úgyis muszáj végül.
Félek,hogy megfulladok tőle vagy akármi ilyen,vagy hogy félrenyelem miközben ez lehetetlen.
Nem olyan nagy a gyógyszer amit szedek és még olyan is ami könnyen csúszik és mindig egyből lemegy,valamiért mégis borzasztóan félek. Régen nem féltem egyáltalán ez pár hónapja van,mikor elkezdtem túlgondolni.
Detto. A c-vitaminom brutál nagy kapszula. Az elején több percbe telt, mire be tudtam venni.
A trükköm, h.jó nagy korty vízzel veszem be és hátrahajtom a fejem😁
Én le se tudom őket nyelni :D
Ha nem magával a nyeléssel van gond, akkor kezd el szedni valami ártalmatlan vitamint és hátha elmúlik a félelem.
Nekem egyszer gyerekkoromban véletlen lecsúszott a torkomon egy mézes negro. Még épphogy a számba vettem, szóval egészben volt még. Nos, lement gyorsan, bár kicsit kigúvadt a szemem...Inkább csak a meglepetéstől.
Na, hát ahoz képest minden gyógyszer pici. Szóval bőven lemegy az!
Én mindig szétrágom a gyógyszereket. :D
Attól még ugyanúgy hatnak.
Egyébként én is nyeltem már le cukorkát egyben, túl lehet élni azt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!