Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Önsorsrontó vagyok, hogy...

Önsorsrontó vagyok, hogy tudnék ezen javítani?

Figyelt kérdés

Pszichológus anyagiak miatt kizárva.

Akadályozom magamat sok mindenben, tanulásban, párkapcsolatoknak a kialakításában. Jelenleg a tanulás része az nagyon zavar, mindennek a végén kezdek bele, látom azt, hogy az én felelősségem ez, de mindig megpróbálom bagatelizálni, mondjuk keresek egy tanárt, aki különóra keretében foglalkozik velem és elmagyarázza a dolgokat.

Az egyetem végén vagyok, ezt megszeretném csinálni, nem akarom akadályozni magamat, de mindig ugyanoda lyukadok vissza, ha hozok egy döntést, avval saját magamat akadályozom, mert csökkentem a felelősségemet.

Példa: Egy feladatsort kell elkészítenem, ezt jó volna gyakorolni egyedül, de megkértem a tanárt, hogy csináljuk meg együtt. (Még nem csináltuk meg, de fogom neki jelezni, hogy ezt egyedül szeretném)

Tehát, utólag meglátom azt, hogy megint magamat szívatom meg a döntéseimmel.

Mit tudnék csinálni? Segítene valaki?

2020. okt. 12. 12:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
*hazudott, szóval jó döntést hoztam, de a megérzésemben nem tudok már bízni, ez volna a probléma, nem tudok magabiztos lenni így.
2020. okt. 13. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!